Bebeğime hazırlıklarım...

gulbeseker

Aktif Üye
Tepki
133
bende beklediğim kızıma nezire muazzezime yaptıklarım..
cuneyt005em2.jpg

Şahmaran.

Admin
Admin
Tepki
50.397
:ninni:Canım tez zamanda bebişini kucağına almayı nasip eder Rabbim:bebek:

:orgu:Çok güzel ördüklerin,ellerine sağlık,emeklerine sağlık, hepsi birbirinden güzel,giydirmeyide nasip etsin Rabbim inşallah

OP
gulbeseker

gulbeseker

Aktif Üye
Tepki
133
2 oğlunuz var ve bir kız çocuğunuz olucak Rabbim eksikliklerini göstermesin inşallah.Benimde 4 yaşında bir oğlum var ikinci için cesaret edemiyorum,sizi baya cesur gördüm umarım bahtları güzel olur..:ask:
sizin yaşınız gençtir.. oysa benim yaşım epeyce vardı ve çocuk yapmak için fazla bekleyebilme şansım pek yoktu...şu anda 39 yaşındayım ve bebişim dünyaya geleceği zaman ben 40 yaşıma 1 ay var olacak...ayrıca dualarınız için çok teşekkür ederim amiin derim hem de canı yürekten... allah sizin evladınızı da sizlere bağışlasın ve hayırlı etsin inşallah....

Tepki
8.216
fazla değil bebekler zaten kusuyorlar sureklı ust baş değiştiriyorlar benım annemde 25 tane yelek yaptı:Do fazlaysa benımkısı fazlanın fazlası olmuş :) ama heves bu hepsını gun gun gıydırebılır...

sementha

Daimi Üye
Tepki
3.398
bencede canım seninkisi fazlanın fazlası olmuş.....benimde çoktu yer kalabalığı yapıyor daha çok hepsine gerek olmuyor yeni doğduğu zamanlar ........

Hamarat

Daimi Üye
Tepki
749
Allahım iyi günlerde güle güle giydirmek nasip etsin canım

yaptıkların çok güzel olmuş
ellerine sağlık

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar