Merhabalar; Heycanlı bir anne olarak burada inşallah hep birlikte bebeğimin çeyizini düzeceğiz Benim ne markalarla ne kullanımlarıyla ilgili bir çok ürünte hiç tecrübem yok, neyi nerden alırım nasıl daha hesaplı oluruz onuda bilmiyorum bu pahalılıkla Allah yardımcımız olsun ekleyeceğim ürünleri heryerde bulabilirsiniz.
Bizim teyzemiz yurt dışında bir çok ürün farklı olabilir benzerleri ama buradada mevcut.
Öncelikle ;
Chicco Baby Bear Uyku Arkadaşı
Bu ürünün benzerini ablam sağolsun pıtırcığıma almış Action’dan aktüelden buldu. 14euro, yani chicco’dan daha yarı fiyatlıya denk geliyor. İnternette benzeri mevcut.
Diğer uyku arkadaşlarımız
Doudou olarakta geçiyor.
Emzikte burada olmayan bir marka ama mamajoo’ diye benzer ürünler mevcut.
Henüz çok bişey alamadım ben kendi aldığım Lcw’den tulumlar. Bolu’da outlet park shop mağazasında mola’da aldıklarım çok uygundu 3tulum 100tl falandı. Zıbın zeeman’dan.
Bizim teyzemiz yurt dışında bir çok ürün farklı olabilir benzerleri ama buradada mevcut.
Öncelikle ;
Chicco Baby Bear Uyku Arkadaşı
Bu ürünün benzerini ablam sağolsun pıtırcığıma almış Action’dan aktüelden buldu. 14euro, yani chicco’dan daha yarı fiyatlıya denk geliyor. İnternette benzeri mevcut.
Diğer uyku arkadaşlarımız
Doudou olarakta geçiyor.
Emzikte burada olmayan bir marka ama mamajoo’ diye benzer ürünler mevcut.
Henüz çok bişey alamadım ben kendi aldığım Lcw’den tulumlar. Bolu’da outlet park shop mağazasında mola’da aldıklarım çok uygundu 3tulum 100tl falandı. Zıbın zeeman’dan.