Bebek Emzirmek Köleliktir

Şekerpare

Daimi Üye
Tepki
20.502

Fransa Cumhurbaşkanı Nicolas Sarkozy "bebek emzirmek köleliktir" sözleriyle anneleri kızdırdı.

Fransa Cumhurbaşkanı Nicolas Sarkozy bir aile yardımlaşma kurumunda genç annelerle sohbet ederken eşi Carla Bruni'nin bir aylık bebekleri Giulia'yı besleyecek sütü üretme çabasına değindi.

Daily Mail'de yer alan habere göre; "Carla bebeği emziriyor. Sanırım bu alerji ve hastalıklara karşı korunma açısından daha iyi. Ama kadın için hem zevk hem de bir tür kölelik. Babalar kalkıp bebeğe süt vermek zorunda kalmıyoruz. Yine de ben dayanışma olsun diye bir gözümü açık tutuyorum" şeklinde konuşan aktif cumhurbaşkanlığı sırasında baba olan ilk Fransız lider olan Sarkozy'nin bu sözleri tepki yarattı.

Fransa'nın popüler websitesi News de Stars "Anlaşılan Sarkozy seçmenlere yakınlaşmak istiyor. Ama maço görüşlerini açığa vuruyor" yorumunu yaptı.

Londra "Emzirme Grubu" üyeleri ise "Zaten kadınları emzirmeye ikna etmek zor. Bu tür yaklaşımlar kadınları daha da cesaretsizleştiriyor" açıklamasını yaptı.

Şahmaran.

Admin
Admin
Tepki
50.400
Bebek emzirmek kölelikmidir???:sok

Dünyanın en güzel şeyi inanın oğlum 15 aylık ve ben halen emziriyorum hatta ve hatta emzirmeyede devam edeceğim.
Bıraktır artık diyenlere inat ben emzirmeye devam edeceğim bebeğimle aramızdaki en güçlü bağ emişmek:ninni:

incitanemtuana

Daimi Üye
Tepki
28.177
kadin olmadigi icin özelliklede ANNE olmadigi icin nasil bir duygu oldugunu anlayamaz
evet gönüllü emzirmeyen kadin cok
kinamiyorumda büyükte konusmak istemiyorumda herkez kendi bilir
biz persembe sudemle hastanelik olduk sütüm yetmedigi icin kilo alamamis yavrum ve mecburen mama takfiyesine basladik
dünya basima yikildi piskolojim alt üst oldu resmen
tuanamda 3hafta bile emziremedim gecirdigim ameliyat ve kullandigim ilaclardan dolayi
sudemde ise nasil dualar ettim ama nasibi 3aymis yine hamd olsun Rabbime
hastanede döktügüm her damla göz yasimin sudeme süt olarak geri gelmesini ne cok isterdim anlatamam :(

OP
Şekerpare

Şekerpare

Daimi Üye
Tepki
20.502
kadin olmadigi icin özelliklede ANNE olmadigi icin nasil bir duygu oldugunu anlayamaz
biz persembe sudemle hastanelik olduk sütüm yetmedigi icin kilo alamamis yavrum ve mecburen mama takfiyesine basladik
tuanamda 3hafta bile emziremedim gecirdigim ameliyat ve kullandigim ilaclardan dolayi
hastanede döktügüm her damla göz yasimin sudeme süt olarak geri gelmesini ne cok isterdim anlatamam :(

Tüylerim diken diken oldu canım :uzgun: Annelik nekadar kutsal değilmi

elasu

Daimi Üye
Tepki
3.393

Çok üzüldüm canım sütünün olmamasına.Yazdıklarında çok duygulandırdı beni.Umarım sütün tekrar bol olur.Bazı kişilerde oluyor önce emmiyor çocuk süt olmadığı için sonra tekrardan gelince emiyor.

sadiye

Admin
Admin
Tepki
56.319
Sanirim ne demek istedigini anlatamamis, yanlis bir kelime kullanmis.
Emzirmek cok önemli, anne onu asla kölelik olarak görmez ama evlatlar büyünce onun ne demek oldugunu bilmeliler.
Anne hakki ödenmez diye bosuna demiyorlar.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar