Bebek hazırlığı!

nk83

࿐*⁀➷
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
83.981
411701663218.jpg

Bebek hazırlığı!

Bir yıldır birlikte olan Ekin Türkmen ve Murat Dalkılıç, nikahtan önce çocuk sahibi olmak için kolları sıvadı

Ünlüler arasındaki "önce bebek, sonra nikah" modasına uyan bir çift daha ortaya çıktı. Ekin Türkmen; Irmak Ünal, Seçkin Piriler, Pınar Tezcan ve Simge Tertemiz'i örnek aldı! Yaklaşık 1 yıldır popçu Murat Dalkılıç ile aşk yaşayan ünlü oyuncu, geçtiğimiz ay verdiği bir röportajında; "Murat'la çocuk sahibi olmak istiyoruz" diyerek bunun sinyallerini vermişti. Ekin Türkmen ve Murat Dalkılıç, 'evlenmeden bebek sahibi olmaya' karar verdi.

DOKTORA GİTTİ
Dedikodulara göre; Ekin Türkmen soluğu özel bir hastanede aldı. Sağlıklı bir şekilde bebek sahibi olmak isteyen oyuncu; bir kadın doğum uzmanına muayene oldu. Türkmen ile Dalkılıç, güzel oyuncunun hamileliğini ise 3 ay boyunca saklama kararı aldı.

Sabah

R

Rosie

Misafir
iyide neden illa nikahtan önce anlamadım ben.ya evlenmeden yapın çocugu öyle büyütün ya da evlendikten sonra yapın.

HATUNKİŞİ

Aktif Üye
Tepki
169
yazık ya utanmadan bunları yayınlıyorlar...neredennereleregeldik toplum çöküyor bunu fatmanın kızı ayşe yapsa oooo sanatçılar akıl verir ki tv de çok kendi açıklarına bakmadan:( yazık utanç verici durum ne dinen ne de toplumumuza göre hoş değil

OP
nk83

nk83

࿐*⁀➷
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
83.981
iyide neden illa nikahtan önce anlamadım ben.ya evlenmeden yapın çocugu öyle büyütün ya da evlendikten sonra yapın.

Nikahtan önce olursa haber değeri artıyor ya ondandır normal şekilde evlenip çocuğu olsa kim haber yapar bunları yazık ailelerinin halini hiç düşünmek istemiyorum böyle bir haberi okuyup yerin dibine girmiş gibi oluyorlardır herhalde...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar