Bebeklerini çöpe atanları protesto ediyorum

çiğdem

Aktif Üye
Tepki
189
-zebani 10 günlük bebek hastane bahçesine terk edildi
NİĞDE (İHA) - Niğde'de 10 gün önce dünyaya geldiği belirlenen bir bebek, hastanenin bahçe duvarının yanında terk edilmiş olarak bulundu.

Edinilen bilgiye göre, Dr. Doğan Baran Çocuk Hastanesi'nde mesaiye başlamak üzere işe gelirken hastanenin otopark duvarının yanında bir otomobilin önüne bırakılmış çanta gören hastane çalışanı Şükrü Duyar, durumu hastanenin güvenlik görevlilerine bildirdi. Çantada yapılan ilk incelemede içerisinde bebek olduğunu belirleyen güvenlik görevlileri, talihsiz bebeği acil servise teslim etti. Burada ilk muayenesi yapılan ve 10 günlük olduğu tahmin edilen erkek bebek, gözetim altında tutulmak üzere hastanenin çocuk servisine yerleştirildi. Durumun polise bildirilmesi üzerine güvenlik kayıtlarını inceleyen ekipler, talihsiz bebeği bırakanların izine rastlayamadı. Hastane çalışanları tarafından Cemşit ismi konulan bebeğin bakıcısı hemşire Ayşe Bolat, bebeğin sağlık durumunun gayet iyi olduğunu, rahat etmesi için her türlü imkanın seferber edildiğini bildirdi.

Pazartesi gününe kadar hastanede kalacak olan Cemşit bebek, Konya, Kayseri veya Ankara'daki Sosyal Hizmetler Kurumu Çocuk Esirgeme kurumlarından birine teslim edilecek.

Tepki
8.216
ay çok kotu bişey Allah'ım onca zaman karnında taşı sonrada çöpe at ya insanlık dışı birşey olsa gerek... o mınık kısmetıyle gelir yada madem atılacaktı neden dunyaya getırıldı?

chatlack

Daimi Üye
Tepki
807
Protestona katılıyorum canım hem de memleketimde olmuş.Niğde yi okuyunca daha da kötü oldum.2008 yılında halen bu tür olaylarla karşılaşıyoruz ya inanamıyorum artık yeter bu kadar cehalet.Allah ım biraz vicdan versin böyle insanlara yine gece gece çok sinirlendim.Anne değilim ama elbet bende tadacağım öyle bir şey yapacağıma allah bana o günleri yaşatmasın.-zebani

BELKIS

Daimi Üye
Tepki
307
kıyamam ben ona yha canım benim daha doğarken belli olmuş ne kadar talihsiz olduğu

YAZIKLAR OLSUN ÖLE ANNEYE BABAYA :(

G

GuL_CiCeGi

Misafir
ah ahhh bunlar daha neki arkadaslar bende katılıyorum protestoya.. OLMAZ OLSUN ÖYLE ANNE BABA...

suzan_78

Daimi Üye
Tepki
721
bende katılıyorum canım bu haklı protestoya o bebeğin elleri o dünyada onu böyle sokağa atan anne ve babasının yakasında olsun inş bir anlık zevk için acımadan nasıl kıyıyorsunuz hayvanlar bile yavrularına inanılmaz bir şekilde sahip çıkarken siz ne vicdanla başınızı yastığa koyuyorsunuz herkes çocuk doğurur ama anne olamaz diye boşuna söylememişler bu lafı ALLAH onların hem bu dünyada hem ahirette cezasını verir inş

Lilav

Daimi Üye
Tepki
21.987
allah kahretsin böylelerini nasil kiyarlar bebeklere:aglayan::aglayan:

Arina

Daimi Üye
Tepki
50.485
Ben bunlara insan bile demek istemiyorum :alsana:

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar