Bedellı askerlıge bende sıcak bakmıyorum.Ama askere gıden Mehmetcıgımızın de bu sekılde askerlık yapmasını da onaylamıyorum.Su anda Mehmetcıgın ustlendıgı bır cok gorece daha egıtımlı askerler bu iş uzerıne egıtım almıs olanların gorevlendırılmesı daha uygun gelıyor bana.
Ama onlar sayesınde rahat uydugumuzu ve bu rahatlıgın da bedelı olmadıgını tum bedellı askerlık yanlılarının bılmesı gerek.
Bedellı askerlıge bende sıcak bakmıyorum.Ama askere gıden Mehmetcıgımızın de bu sekılde askerlık yapmasını da onaylamıyorum.Su anda Mehmetcıgın ustlendıgı bır cok gorece daha egıtımlı askerler bu iş uzerıne egıtım almıs olanların gorevlendırılmesı daha uygun gelıyor bana.
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
bu söylediğin lejyonerliğe girer ve bu tipler vatan savunmaz ve ilk savaşta yada benzeri olayda bırakıp giderler
askerlik bedelli olmaz zaten özel bir durum sözkonusu değilse askerliğini yapmamış erkeğe adam gözüyle bakmam
bu söylediğin lejyonerliğe girer ve bu tipler vatan savunmaz ve ilk savaşta yada benzeri olayda bırakıp giderler
askerlik bedelli olmaz zaten özel bir durum sözkonusu değilse askerliğini yapmamış erkeğe adam gözüyle bakmam
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
dısıkomando sanırım kökümüzü arastırayım derken memleketlerı sasırttın?
lutfen askerımız ıcın yabancı ulkelerın ısımlerını kullanmıyalım
atalarımızı bu kadar arastırmamızı ısteyen sen ozumuzde olalım?
adında adlet kelimesinin geçtiği bir partinin böyle bir şey düşünmesi ve gündeme getirmesi ne amaçladır düşündürücü...
akşam haberlerde yüzbin kişi var bekleyen diyolardı. bundan tahmini olarak 8 milyar TL gelir gelicekmiş eğer gerçekleşirse. bende niyet bu parada gözleride bu parada olduğundan gündeme alındığını düşünüyorum...
slm arkadasım bedellı askerlıgın sadece bu donemdekı yonetıme aıt olmadıgını eskı donem hukumetlerındede oldugunu belırtıp sıyasete yonlendıren mesajlar yazmamanızı ve cok hassas bır konuda yorum yaptıgımızı belırtıyım