Behlül ve Bihter artık sevişemeyecek! Bakanlık takipte!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Kristen Stewart

Daimi Üye
Tepki
49.274
Behlül ve Bihter artık sevişemeyecek! Bakanlık takipte!

Sağlık Bakanlığı'nın, dizilerdeki sigara ihlallerini izleyen biriminden sonra, Aileden Sorumlu Bakan, "müstehcen sahneleri takip" için ekip kuruyor

i.php

Devlet Bakanı Selma Aliye Kavaf'ın isteği üzerine "Ebeveyn İzleme Kurulu" oluşturulacak. Aile ve Sosyal Araştırmalar Genel Müdürlüğü (ASAGEM) ile Üst Kurul arasında işbirliği protokolü imzalanacak. Kurulun TV'lerde tespit ettiği müstehcen sahnelere ilişkin ihlalleri, RTÜK öncelikli olarak değerlendirecek. Kurul ile RTÜK arasında önümüzdeki günlerde imzalanması öngörülen protokolde şu maddeler yer alıyor:
ASAGEM'in yaptığı aile konulu eğitim faaliyetleri kapsamında, RTÜK İzleme ve Değerlendirme Dairesi Uzmanlarına Türk aile yapısı, gençlerin ve çocukların fiziksel, zihinsel ve ahlaki gelişiminin zedelenmesi konularında seminer programları düzenlenecek.
Spot filmler hazırlanacak
Program durdurma müeyyidesi uygulanacak televizyon kanallarında yayınlanacak ikame programların yapımında ortak çalışmalar gerçekleştirilecek. ASAGEM'in yapacağı spot yayınların televizyonlarda yayınlanması için RTÜK girişimlerde bulunacak. RTÜK ve ASAGEM'in yapacağı sosyal araştırmalarda, her iki kurumun istek ve teklifleri araştırılacak. Bu araştırmaların veri tabanlarının ilgili kısımları talep halinde karşılıklı paylaşıma açılacak

Meltem Özgenç- Hürriyet

CLeOpaTRa

Daimi Üye
Tepki
459
dün akşam ormanda yattılar yine yerlere daha ne olsun
şurda kaç bölüm kalmış ki bitio şimdiye kadar yapmadıkları şey kalmadı
bu saatten sonra sevişip sevişmemeleri çokta önemli değil bence :dusun:

gülbin

Daimi Üye
Tepki
2.180
dün akşam ben izleyemedim yaa..bugün netten bakayım bari..artık bitiyor..uğraşmasınlar daha şu diziyle..

Arina

Daimi Üye
Tepki
50.486
Sanki tüm diziler çok normal bu kaldı takip ettikleri :kizdim:

İsim yaptı ya heryer Aşk-ı Memnu oldu. İlk önce gidip diğer dizileri de gözden geçirsinler.

Şahmaran.

Admin
Admin
Tepki
50.403
Dün akşam oğlum denk geldi o sahneye....
Anne bunlar ne yapıyorlar dedi..
Bende boğuşuyorlar oğlum dedim:kptmya:
O an ne diyeceğimi bilemediğim için ağzımdan bir an o şekilde çıktı ne yapayım:kptmya:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar