uyuşmadığın biriyle evliysen tabiki bekar olmak güzel.
bir elmanın ikinci yarısını bulursan biribirinizi tamamlarsanız evlilik çok güzel olur.
Evlendiğin kişiye ve yaşayış tarzına bağlı.
Sultanlık valla ne yalan söyleyeyim, sorumluluk yok bişe yok annem saolsun evde yemek hep hazır işten giderim yer yemeğimi çekilirim odama yada işten çıkar takılırım arkadaşlarımla kafama göre evlenince nerde bu rahatlık
bekarken aynen bende senin düşündüğün gibi zan nedyodum lakin meğerse öyle değilmiş üztelik ben hiç bir iş yapmazdım gezer tozar para harcardım yaşıyorum derdim annem herşeyi öğretmişti iş yapmayı yemek yapmayıda bilirdim ama yapmazdım Tam bir Şımarıktım Evlendim ve Öyle mutluyum ki Yemek yapıyorum ütü yapıyorum Akşam hayatımın anlamı canımın yarısı Kocam gelecek die hevesle hazırlanıp bekliyorum eşim gözlerimin içine bakıyor bir dediğimi iki wtmiyor heryere beraber gidiyoruz gülüyoruz eğleniyoruz Paylaşım içindeyiz Sor bakalım bana Bekarlık Hayatına geri dönmek istermisin Hera die ASLA istemem Harcar bekarlık hayatı adamı 10 dk da ve Boşa geçmiş saçma sapan düzensiz zamanlarmış BEKAR hayatıııııı....
cnm eşinle mutlu olman çok güzel ama ben de evlenince senin gibi mutlu olsam bile yaşadığım eğlendiğim nefes aldığım hiç bir güne saçma ve boş diyemem herşey zamanında güzel