Bekar insanlar daha mı mutludur?

Seren..

Daimi Üye
Tepki
349
bekarllık sultanlık.. sınır yok engel yok kocam ne dedı derdıon herseyın senlerdır senden sorumlu babana aıt kım ne derse desınn baban arkanda kocansaa baskaları dınler üzülecğın cok sorun cıkabıır..

Aslında '' bekarlık sultanlık" yok..
" baba evı " en muhtesem yerdırr.. huzur dolarsınn..

kendı gorusum..

Çikolata

Daimi Üye
Tepki
5.378
evlendiğin kişeye bağlı bu bence eğer eşinle mutlu değilsen sana çektiriyosa bekar olmak en iisidir ama yaşı olupta bekar olanlarda zaten çoğu aileleriyle yani yaşlılıklarıyla hastalıklarıyla uğraşıyolar oda kolay bir olay değilönemli olan kişinin hayatından memnun olup olmaması bence mesela şu anda ben çok mutluyum evliliğimden allah bozdurmasın

Tepki
32
uyuşmadığın biriyle evliysen tabiki bekar olmak güzel.
bir elmanın ikinci yarısını bulursan biribirinizi tamamlarsanız evlilik çok güzel olur.

tuana

Aktif Üye
Tepki
93
Sultanlık valla ne yalan söyleyeyim, sorumluluk yok bişe yok annem saolsun evde yemek hep hazır işten giderim yer yemeğimi çekilirim odama yada işten çıkar takılırım arkadaşlarımla kafama göre evlenince nerde bu rahatlık

H

Hera

Misafir
Sultanlık valla ne yalan söyleyeyim, sorumluluk yok bişe yok annem saolsun evde yemek hep hazır işten giderim yer yemeğimi çekilirim odama yada işten çıkar takılırım arkadaşlarımla kafama göre evlenince nerde bu rahatlık

bekarken aynen bende senin düşündüğün gibi zan nedyodum lakin meğerse öyle değilmiş üztelik ben hiç bir iş yapmazdım gezer tozar para harcardım yaşıyorum derdim annem herşeyi öğretmişti iş yapmayı yemek yapmayıda bilirdim ama yapmazdım Tam bir Şımarıktım Evlendim ve Öyle mutluyum ki Yemek yapıyorum ütü yapıyorum Akşam hayatımın anlamı canımın yarısı Kocam gelecek die hevesle hazırlanıp bekliyorum eşim gözlerimin içine bakıyor bir dediğimi iki wtmiyor heryere beraber gidiyoruz gülüyoruz eğleniyoruz Paylaşım içindeyiz Sor bakalım bana Bekarlık Hayatına geri dönmek istermisin Hera die ASLA istemem Harcar bekarlık hayatı adamı 10 dk da ve Boşa geçmiş saçma sapan düzensiz zamanlarmış BEKAR hayatıııııı....

kuseyen

Daimi Üye
Tepki
2.715
bende istemem bekar olmayi boyle daha mutluyum cunki.hayatimin bir anlami var cunku.esime cocuklarima lazimim cunku.bensiz yapamazlar

tuana

Aktif Üye
Tepki
93
bekarken aynen bende senin düşündüğün gibi zan nedyodum lakin meğerse öyle değilmiş üztelik ben hiç bir iş yapmazdım gezer tozar para harcardım yaşıyorum derdim annem herşeyi öğretmişti iş yapmayı yemek yapmayıda bilirdim ama yapmazdım Tam bir Şımarıktım Evlendim ve Öyle mutluyum ki Yemek yapıyorum ütü yapıyorum Akşam hayatımın anlamı canımın yarısı Kocam gelecek die hevesle hazırlanıp bekliyorum eşim gözlerimin içine bakıyor bir dediğimi iki wtmiyor heryere beraber gidiyoruz gülüyoruz eğleniyoruz Paylaşım içindeyiz Sor bakalım bana Bekarlık Hayatına geri dönmek istermisin Hera die ASLA istemem Harcar bekarlık hayatı adamı 10 dk da ve Boşa geçmiş saçma sapan düzensiz zamanlarmış BEKAR hayatıııııı....

cnm eşinle mutlu olman çok güzel ama ben de evlenince senin gibi mutlu olsam bile yaşadığım eğlendiğim nefes aldığım hiç bir güne saçma ve boş diyemem herşey zamanında güzel

H

Hera

Misafir
cnm eşinle mutlu olman çok güzel ama ben de evlenince senin gibi mutlu olsam bile yaşadığım eğlendiğim nefes aldığım hiç bir güne saçma ve boş diyemem herşey zamanında güzel

Saçma ve boş demedim tatlım yanlış anladın zamanında evlenebilirsen ne Ala ama Uzun Süre Evlenemzse insan :hihi: belki de sandığın gibi saçma ve gereksiz gelebilir yalnızlık Allaha mahsustur öyle değilmi

Ben çok mutlu olduğum için bekar hayatıma dönmek istemediğimi belirttim Her kadın benim şanslı değil görüyorum ki o yüzden sen haklısın

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar