Ben de Ersoy'la Aşk Yaşardım"

_emos_

Daimi Üye
Tepki
5.511

Doğuş, Bülent Ersoy ve Berk Yılmaz aşkıyla ilgili çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Popçu Doğuş, Kanaltürk'te yayınlanan '2. Sayfa'da Bülent Ersoy ve Berk Yılmaz aşkıyla ilgili çarpıcı açıklamalarda bulundu. Doğuş, şöyle konuştu: "O çocuk, 20'li yaşlarda... Belli ki parası, işi, gücü yok! Ne yapsın, tabii ki birlikte olacak. Ben de beş parasızdım. Sokaklarda yatıp kalkıyordum. O yıllarda Bülent Ersoy karşıma çıksaydı, 'Gel evladım' deyip aşk teklif etseydi kabul ederdim. 'Allah, başıma Milli Piyango kondu' derdim. Aç kalmamak için onunla evlenirdim. Ersoy gözüme 10 milyon Dolar gibi gelirdi... "

DELİKANLILAR ÖLDÜ

Ünlü popçu, canlı yayında gelen "Ne biçim delikanlısın?" şeklindeki Tweet'lere de "Ne delikanlılığı ya! Bu ülkedeki delikanlılar, Çanakkale Savaşı'nda öldü. Gerisi delikanlı değil" dedi.

"KENDİLERİNE BAKSINLAR!"

Doğuş; Bülent Ersoy'un sevgilisi Berk Yılmaz'ı ve daha önceki eşlerini eleştirenlere "Önce kendilerine baksınlar" diyerek görüş belirtti.

SABAH

H

Hera

Misafir
İĞrenç çok iğrenç Açlıktan ölsemde dönüp bakmam Gerçi Böyle MENFAATÇİ Kişiler var her yer de her zaman vede nankörler şaşırmamak gerek

Tepki
96
Yani ersoyla aşk yaşanamaz ancak parası için birlikte olunur bir yere kadar doğru.para için olması kötü ama ersoyunda başka şansı yok heralde sadece aşk için kim onunla beraber olurki:zonk:

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar