ben geldim tekrardan hoşbulduk canlarım

damlanur

Aktif Üye
Tepki
176
öncelikle uzun değil ama siz birde bana sorun çok ama çok uzun geldi bana sizlerden uzak kalmam vallahide benim suçum yok benim ufaklıklar tabi yarı yıl tatilinde bendeydiler :D:D hep onların suçu: benim pc çökerttiler kizdimama:ayy kızarmıyım hiç kırk yılın başı pc çökmüş çokmu:D:D ama işte dostlarımdan ayrı kadım özür dilerim ama hepinizi:eek: çok özledim hepinizi bugün edirneye gidiyorum yarı tatil bitti bitiyor ama söz hemen gelecem :D:D hepinizi:iloveyou:

Şahmaran.

Admin
Admin
Tepki
50.397
öncelikle uzun değil ama siz birde bana sorun çok ama çok uzun geldi bana sizlerden uzak kalmam vallahide benim suçum yok benim ufaklıklar tabi yarı yıl tatilinde bendeydiler :D:D hep onların suçu: benim pc çökerttiler kizdimama:ayy kızarmıyım hiç kırk yılın başı pc çökmüş çokmu:D:D ama işte dostlarımdan ayrı kadım özür dilerim ama hepinizi:eek: çok özledim hepinizi bugün edirneye gidiyorum yarı tatil bitti bitiyor ama söz hemen gelecem :D:D hepinizi:iloveyou:

Hoşgeldin canım..
Allah bir daha ayırmasın..
Hadi acısını çıkaralım bu ayrılığın:uc:

tatlıpozan

Daimi Üye
Tepki
3.215
hoşgeldin canım.
Pc yi çocuklar çökertsin boşver yapılır.Size birşey olmasın.Sağ salim git gel Edirneye.:salincak:
Haftasonu istanbula geliyorum ben de..Ne o hemşerim benden mi kaçıyırsun:hihh::hihh:

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar