Ben küçükken......sanıyordum.....

ilk_nur

Daimi Üye
Tepki
37.065
Mesele bende kücükken filmlerdeki aile olanları gerçekte aile olduklarını sanırdım :):)sonra o kişiyi baska bi filmde gördüğüm zamann aa bu bunla evliydi cocukları vardı fln derdim :D:D kafam karışırdı sizinde mutlaka böyle düşünceleriniz olmuştur hadi paylaşalım:)

OP
ilk_nur

ilk_nur

Daimi Üye
Tepki
37.065
ben küçükken oyuncaklarımın geceleri canlandığını zannediyodum yani normalde canlılar ama ben oynarken bana çaktırmıyolar sanırdım bebeklerimi filan akşam yatarken yataklarına yatırırdım üşümesinler die:)

RanaLal

Aktif Üye
Tepki
119
yatağımın altında bir varlık olduğuna inanırdım. sanki bazen bacaklarımı tutacak gibi gelirdi. hemen yorganımın altına sinsice girer beklerdim...birde noel baba ayakkabılarıma çıkolata bırakıp gittiğini düşünürdüm:lala:

felisity

Daimi Üye
Tepki
1.778
ben küçükken hamamböceklerinin gözüne sabun kaçar gözleri yanar sanıyordum:cokkomik:

yine ben küçükken ablam annem ve çevremde gördüğüm benden büyük olan herkesin hayatlarının çok güzel olduğunu çok mutlu olduklarını sanıyordum

ve yine ben küçükken annemin çiçekleri vardı onları sularken konuşurdu onlarla bende hep çiçeklerde annemle konuşur sanırdım ben konuşurdum bana bişey demezlerdi anneme gidip ağlardım bunlar senle konuşuyorlar niye benle konuşmuyorlar beni sevmiyorlarmı derdim

office

Daimi Üye
Tepki
1.159
ben küçükken yabancı filmleri çekenlerin Türkçe konuştuğunu zannederdim :D ha bir de annemin ben okula giderken kendisi okula gitmediği için bütün gün evde eğlendiğini, uyuduğunu falan zannederdim, değilmiş :D

bitter_im

Kılıç Arslan
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
59.819
ayy allahım cocuklukta ne safmışız :hihi:

Ben küçükken hiç ağlamayacağım sanıyordum :aglayan:

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar