:( Ben nasıl dogum yapıcam

Tepki
60
arkadaslar dun kanamam oldu 33 haftalok gebeyım hemen doktora gşttik sagolsun hıç ilgilenmedıler dogum baslamamışıtr dıye özele gitmedım devlet hast gıttım kadın doktor vardı ultrasona aldı bişe demedı alttan muayene dedı benım de balttan muayene korkum var canım cok yandı bakamadı bıle düzgün nts ye aldı bişe yok muş ama ebe bana sen nasıl dogacaksın dedı :( cok moralım bozuk,

nazoeren

Daimi Üye
Tepki
2.261
33 haftalık hamileysen,kanaman varsa bi özele görün canım...plasenta previa,yani eş öndeliği olabilir.ben ikinci gebeliğimde yaşadım..kızım 8 aylık dünyaya geldi...inşallah değildir.ama mutlaka gözetim altında ol.kendini sıkmazsan,alttan muayenede canın çok yanmaz,kasma kendini.allah yardımcın olsun.

Lilav

Daimi Üye
Tepki
21.987
korkma sakin her insan nasil doguruyorsa sende dogurursun peki kanamanin sebebi neymis bencede baska bir doktora görün en iyisi:lilav:

office

Daimi Üye
Tepki
1.159
böyle doktorlardan nefret ediyorum, küstah.. ne demek nasıl doğuracaksın? son haftalarına girmiş bir anne adayına söylenecek laf mı bu?

hiç korkma tatlım doğum zor değil.. gerçi ben 2 kere sezeryan oldum ama vajinal (normal) doğum yapan arkadaşlarım da var.

sana tavsiyem lütfen (varsa) kendi doktoruna görün.. yoksa iyi bir doktor bul kendine.. nerede yaşıyorsun bilmiyorum ama forumlara sor istersen.. senin gönlünü rahatlatacak, moral verecek doktorlar da var..

sormak istediğin birşey olursa, bu forumda da deneyimli çok insan var.. yardım ederiz..

Lilav

Daimi Üye
Tepki
21.987
ben bir sezeryan ve iki normal dogum yaptim ki benim arkadaslarim bnilir nasil korkak oldugumu sen hayli hayli yaparsin hic korkma:teselli:

flamingo

Daimi Üye
Tepki
6.627
herkes nasıl doğuruyorsa bende öyle doğuracam deseydin,ne kadar densiz biriymiş..
neyse canım rabbim senide bir sancıda kurtarsın..

OP
S
Tepki
60
kendıu doktorum erkek erzurumda yasıyorum zaten burda erkek doktorlar hiç gfirmez doguma hep ebeler gırıyo ancak özele bayan doktor giriyo oda devlet hast berbat ama benım devlet hast doktorum cok iyi ama ne yazık kı doguma gırmıyo ve o kadar yogun bı adam kı randevusuz bulamıyorum 5ınde randevum var ama geç mı olur 5ıne dek beklemem

OP
S
Tepki
60
ben ilişkide bıle sıkıntı yasıyorum esım anlayışlıda ses etmıyo vajian girişi dar galıba salak kadında elını sokunca öldüm acıdan bırakamadım bıle

OP
S
Tepki
60
birde acık yesıl renkte akıntım var bebek suyu olabılır mı cok fazla oluyo hemde bacaklarıma ınecek kadar
:dertli:

nazoeren

Daimi Üye
Tepki
2.261
çok acil doktora git,hiç vakit kaybetme...doğum başlamış olabilir.lütfen,acele et.

sadiye

Admin
Admin
Tepki
56.319
Yazik seni korkutmuslar, zaten insan ister istemez korkuyor.
Merak etme canim, Allah yardim ediyor.
Bence doktorunu degistir. Allah yardimcin olsun.

ayser

Daimi Üye
Tepki
7.439
Sana ebenin böyle bir şey söylemesi ne kadar yanlış.Bence sen hemen doğru dürüst bir doktara görün.Doğum o kadar korkulacak bir durum olsa ikincileri doğurmazdık merak etme.:huhuu:

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar