'Ben Okanım' deyip kızı çırılçıplak soymuş!

ilk_nur

Daimi Üye
Tepki
37.065
'Ben Okanım' deyip kızı çırılçıplak soymuş!

Okan Bayülgen, internette kendi adını kullanan bir kişinin, genç bir kızı 6 ay boyunca anadan doğma görüntülediğini söyledi.

Kanal D’deki “Medya Kralı” programında internette kendi adını kullanan kişilerden dert yanan Okan Bayülgen, yıllar önce başından geçen bir olayı ilk kez açıkladı: “10 küsur sene önce başıma gelen bir olay var.

Bu ICQ’lar filan vardı. Bir gün e-mail’ime bir tane mail geldi. Bir fotoğraf. Fotoğraf açıldı, böyle çırılçıplak bir kız. Bilgisayar kamerasına çıplak, anadan doğma poz vermiş ve bana diyor ki: ’Sevgilim en beğendiğin fotoğraflarımdan birini gönderiyorum. Beni unuttun mu?’diye. Meğerse ICQ’dan biri Okan Bayülgen diye 6 aydır soyuyormuş kızı işyerinde. Kız gayet edepli bir kız, çırılçıplak, edepsiz olmuş. Sonra bütün fotoğrafları bana gönderdi, ’En çok siz hakediyorsunuz’ diye.” Bayülgen, ne facebook’ta ne de twitter’da olmadığını söyledi.

(Vatan)

RAVA

Daimi Üye
Tepki
687
bennn bu programı izledim krize girdim gülmekten kaldı mı böle kızlar artık saf salakmış:dil:

bitter_im

Kılıç Arslan
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
60.180
evet :dusun:
işte ne hayal dünyasına daldıysa artık soyunmuş gerzek :hayir:
okan bayülgende iyi demiş -alkis

OP
ilk_nur

ilk_nur

Daimi Üye
Tepki
37.065
sanki okan olsa ne olacak soyununca ondan hoşlanacak mı sanmış ne yapmış safım benim

Çikolata

Daimi Üye
Tepki
5.378
saf demeyin arkadaşlar buna düpedüz bişey denir ama neyse karşısındaki o veya değil ne farkeder bugün ona yarın başka bi erkeğe evli bekarda farketmez bunların yüzünden ne yuvalar yıkılıyo

Arina

Daimi Üye
Tepki
50.486
Te Allah'ım kız da 1 gr. beyin yokmuş:dil:

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar