Ben Onu Çok Sevdim (Atv)

nk83

࿐*⁀➷
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
83.864

634814770396.jpg

BEN ONU ÇOK SEVDİM

1. Bölüm Özeti
10 Eylül 2013, Salı 20:00

Başrollerini Mehmet Aslantuğ (Adnan Menderes), Birce Akalay (Ayhan Aydan) ve İdil Fırat'ın (Berin Menderes) paylaştığı "Ben Onu Çok Sevdim", atv ekranlarında seyirciyle buluşmak için gün sayıyor. Başvekil Adnan Menderes'in eşi ve aşkı arasında kalmasının o yıllardaki siyasi süreç çerçevesinde anlatılacağı "Ben Onu Çok Sevdim" yakında atv'de!

• 1377672891122.jpg
  • Mehmet Aslantuğ Adnan Menderes
  • 1377673019730.jpg
  • Birce Akalay Ayhan Aydan
  • 1377673160539.jpg
  • İdil Fırat Berin Menderes

1249961.jpg

ben-onu-cok-sevdim-yakinda-atv-de-basliyor--3565812.Jpeg

OP
nk83

nk83

࿐*⁀➷
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
83.864
Ben-Onu-%C3%87ok-Sevdim-izle-006.jpg

1243705.jpg

foto_159418.jpg

birce-akalay-ben-onu-cok-sevdim-fragmani.jpg

https://fbcdn-sphotos-c-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash4/302498_157691524389641_1893615282_n.jpg

OP
nk83

nk83

࿐*⁀➷
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
83.864
442202.jpg

83_.png

20:00
Ben Onu Çok Sevdim

Saat : 20:00 - 21:45 (105 dakika)
Tür : Dizi (Dram, Tarihi)
Oyuncular : Mehmet Aslantuğ, Birce Akalay, İdil Fırat, Şemsi İnkaya
Yönetmen : Mehmet Bahadır Er

Family_.png

Sene 1950... Demokrasi tarihimizin çalkantılı döneminde halkın umudu olarak ortaya çıkmış bir başvekil... 1950 seçimleriyle tek parti iktidarının son buluşu... Adnan Menderes'in başbakan olarak göreve başlamasıyla ülkede yeni bir dönemin ilk perdesi aralanır. Bu karmaşık günlerin ortasında başbakan Adnan Menderes ve opera sanatçısı Ayhan Aydan, Çubuk Barajı açılışında karşılaşır. Bu tanışma her ikisinin hayatı için de dönülmez bir andır. Ayhan Aydan, eşi Ferit Anlar ile en sorunlu dönemindedir. Adnan Menderes ise hasta olduğunda oğlunun yanından bir dakika bile ayrılmayacak kadar ailesine bağlıdır. Aile aşkı, vatan aşkı, bir kadının aşkı... Aşkın her hali, üç tarafı dalgalı denizlerle çevrili ülkenin başbakanının yüreğine sığacaktır.

OP
nk83

nk83

࿐*⁀➷
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
83.864
1378887101542.jpg

Ben Onu Çok Sevdim ilk bölümüyle Twitter'ı yıktı

Atv'nin yeni sezona damga vuracak dizisi Ben Onu Çok Sevdim, dün akşam yayınlanan ilk bölümüyle sosyal medyada büyük yankı uyandırdı.

Başvekil Adnan Menderes'in dönemin çalkantılı süreçlerinde yaşadığı siyaset yolculuğunun yanı sıra eşi ve aşkı arasında kalmasının anlatıldığı Ben Onu Çok Sevdim, 10 Eylül Salı akşamı ilk bölümüyle izleyici ile buluştu.

Dizi, ilk bölümüne ve ardından yayınlanan ilk bölüm tekrarına aldığı yorumlarla Twitter Türkiye TT listesinin ilk sırasına kadar yükseldi.

Dizinin ilk bölümünde, Adnan Menderes ile Ayhan Aydan, bir davette karşılaştılar. Ayhan Aydan'dan çok etkilenen Menderes, onunla karşılaşmak için fırsatlar yaratmaya başladı. Bölümün sonunda Menderes, Ayhan Aydan'ın evine akşam yemeğine davetliydi fakat gelmedi. Ayhan Aydan, Menderes'i beklerken kocası Ferit Alnar'ın gelişiyle şoke oldu.

Yapımcılığını Pana Film'in, yönetmenliğini Mehmet Bahadır Er'in, senaristliğini ise Seda Altaylı'nın yaptığı "Ben Onu Çok Sevdim"de Mehmet Aslantuğ (Adnan Menderes), İdil Fırat (Berin Menderes) ve Birce Akalay (Ayhan Aydan) başrolleri paylaşıyor.

Sabah

füreyya

Daimi Üye
Tepki
2.320
ben de biraz izledim ama sonuna bakamadım.
hatta başvekil yemeğe geldi mi gelmedi mi diye meraktaydım
gelmemiş:selam:

OP
nk83

nk83

࿐*⁀➷
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
83.864
442202.jpg

83_.png

20:00
Ben Onu Çok Sevdim

Saat : 20:00 - 21:45 (105 dakika)

Family_.png

Ayhan Aydan, büyük bir heyecanla Başvekil Adnan Menderes'in yemek davetine teşrifini bekler. Aynı gece Berin Menderes de eşinin yolunu gözlemektedir. Adnan Menderes İstanbul dönüşünde, Ankara'da ailesine kavuşur ancak bu dönüşün hüzünlü bir yanı vardır. Ferit Alnar'ın hastaneden çıkmasıyla gelişen olaylar Ayhan Aydan'ı hayatını değiştirecek bir karar vermeye zorlar. Bu aceleyle alınmış kararın ardında Başvekil Menderes'e aşık olma korkusu vardır.

kedijik

Daimi Üye
Tepki
11.923
Dönem dizilerini seviyorum. Karakterler de cuk oturmuş ama sanki çok uzun sürmeyecek gibi:acep:

füreyya

Daimi Üye
Tepki
2.320
Benim de 50'ler en sevdiğim dönem
Mehmet aslantug'un oyunculugu bu dizide cok iyi.

Bir de fazla uzamıyor bu dizinin bölümleri. Tadında bitiriyor. Bana öyle geldi..
Genel bir duzenleme mi yapıldı dizilerde acaba. Atv de en azından.

OP
nk83

nk83

࿐*⁀➷
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
83.864
442202.jpg

83_.png

22:00
Ben Onu Çok Sevdim

Saat : 22:00 - 00:15 (135 dakika)

Family_.png

Ayhan Aydan, Roma'ya yerleşmeye kararlıdır. Adnan Menderes onu durdurmak için harekete geçer. Ayhan'a bir hediyesi vardır. Bu arada orduda cunta faaliyetleri bir darbe tehdidine evrilmekte, Ankara'da çanlar Demokratlar için çalmaktadır. Bu kargaşanın ortasında bir gece Başvekil Adnan Menderes ortadan kaybolur. Herkes nerede olduğunu merak ederken, eşi Berin Menderes'in sürpriz bir konuğu vardır: Celal Bayar... Herkes Menderes'in ne yapacağını anlamaya çalışmaktadır. Yüksel Menderes ise kız arkadaşı Sinem'den büyük bir devlet sırrını öğrenecek ve kendisini Cunta meselesinin tam göbeğinde bulacaktır. Adnan Bey hem ailesini hem devletin bekasını hem de aşkını aynı anda savunmak zorundadır.

OP
nk83

nk83

࿐*⁀➷
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
83.864
442197.jpg

83_.png

22:30
Ben Onu Çok Sevdim

Saat : 22:30 - 00:45 (135 dakika)
Yönetmen : Kader Bayraktar

Family_.png

Adnan Menderes, bir baba ve bir başvekil olarak zor günler geçirmektedir. Bir taraftan istihbaratın dışa bağımlılığı ve Türkiye’nin ulaşım sorununa karşı mücadele veren Menderes, diğer taraftan da oğlunun kalbini sıkıştıran sancılarla boğuşmaktadır. Naciye Hanım, Ayhan’ın arkasından kuyusunu kazan bir arkadaşı olduğundan şüphelenir. Bunun için bir yemek tertipleyen Naciye, Ayhan’ın operadan arkadaşlarını çağırıp ağızlarını yoklar. Ancak ihanetin yanı başından geleceği gerçeğini göremez. Mahkeme günü geldiğinde, Ayhan Aydan’ın hayatı, Şadan’ın dudağından çıkacak iki kelimeye bağlıdır. Genç aşıkların hükmünü verecek Ahmet Bey’in ise vekâletten daha büyük planları vardır.

OP
nk83

nk83

࿐*⁀➷
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
83.864
442202.jpg

83_.png

23:15
Ben Onu Çok Sevdim

Saat : 23:15 - 01:15 (120 dakika)

Family_.png

Adnan Menderes ile Ayhan Aydan’ın yolları ilk kez özel bir davette kesişir. Ayhan Aydan’dan çok etkilenen Menderes, onunla karşılaşmak için fırsatlar yaratmaya başlar. Ancak Aydan’ın önünde kocası Ferit Alnar engeli vardır. Kocasının hastaneden çıkmasıyla gelişen olaylar Aydan'ı hayatını değiştirecek bir karar vermeye zorlar. Bu kararın ardında Başvekil'e aşık olma korkusu vardır. Yüksel Menderes, kız arkadaşı Sinem'den büyük bir devlet sırrını öğrenecek ve kendisini Cunta meselesinin tam göbeğinde bulacaktır. Bir taraftan istihbaratın dışa bağımlılığı ve Türkiye’nin ulaşım sorununa karşı mücadele veren Adnan Menderes, diğer taraftan da oğlunun kalbini sıkıştıran sancılarla boğuşmaktadır. Adnan Bey, oğlu Yüksel’in durumuna dayanamaz ve bu olaya müdahale etmek ister. Berin Hanım aklını, Başvekil ise kalbini dinler. Kimsenin beklemediği olaylar birbirini izler. Ferit Alnar ve Ayhan Aydan boşanma sürecine girer. Ancak Ferit Bey’in pes etmeye niyeti yoktur. Ferit Bey hayallerinin teklifini Şadan’a sunacaktır. Şadan ya en yakın arkadaşına ihanet edecektir ya da hayallerini boş verip bildiği yoldan gidecektir. Mahkeme günü geldiğinde, Ayhan Aydan’ın hayatı, Şadan’a bağlıdır.

OP
nk83

nk83

࿐*⁀➷
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
83.864
442197.jpg

83_.png

22:00
Ben Onu Çok Sevdim

Saat : 22:00 - 00:15 (135 dakika)

Family_.png

Sene 1960... Yakın tarihin en aciz zamanları... Halkın sevgilisi Başvekil Adnan Menderes’in adım adım sona yaklaştığı günler... Berin Menderes, sonsuz bir sevgi duyduğu eşi Adnan Menderes için dualarını esirgemez, başına geleceklerden en çok o endişelenir. Eşi Berin Menderes ondan bir an bile ayrı kalmayı istemese de Başvekilin çıkacağı iş seyahatinin dönüşü olmayacaktır. Adnan Menderes’in etrafında güvenebileceği tek bir dost bile kalmamışken Menderes, ordunun planlarından habersiz bir şekilde milletin menfaatini kollamaya devam eder. Ordu ise artık ihtilal yapmak için hazırdır. Başvekil hiç beklemediği kişilerden en büyük ihanetleri görecektir. Yolun sonuna yaklaşırken Adnan Menderes’i Yassıada’da tüm kalbiyle destekleyecek bir isim vardır: Ayhan Aydan... Mahkeme günü geldiğinde Ayhan Aydan, aşkının sorgulanmasına, hiçbir mahreminin kalmayışına ve tüm baskılara rağmen Başvekile olan sevgisini gururla anlatır.

bitter_im

Kılıç Arslan
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
59.053

463865.jpg

83_.png

22:30
Ben Onu Çok Sevdim

Saat : 22:30 - 00:40 (130 dakika)

Family_.png

Sorgulamalar devam ederken, asılsız suçlamalara dayanamayan Celal Bayar, intihar girişiminde bulunur. İntihar vakasını öğrenen Adnan Menderes, Bayar’ın hayatından endişe duyar. Adalete olan inancını yitiren Menderes’in Yassıada'da kendine yakın hissettiği Zafer’e olan güveni de sarsılır. Menderes, hükümet içindeki en yakın dostları tarafından uğrayacağı ihanetten habersizken; ordu, suçlamaları hükümet adına kabul edecek birini arar. Berin Menderes, tüm anıları ve yaşanmışlıkları geride bırakarak, köşkü tahliye eder. Yassıada’dan gelen haberler Aydın’ı ümitsizliğe düşürür. Berin, tek dayanağı olan oğlu Aydın için dirayetini korumakta güçlük çeker. Adnan Menderes’in hayatından endişe duyan Berin ve Aydın’ın tek umudu Menderes’i görmek olacaktır.

OP
nk83

nk83

࿐*⁀➷
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
83.864
442202.jpg

83_.png

22:50
Ben Onu Çok Sevdim

Saat : 22:50 - 00:50 (120 dakika)

Family_.png

1950 senesinde, Demokrat Parti hükümetiyle iktidara gelen ve başvekil olan Adnan Menderes’in dönemin çalkantılı süreçlerinde yaşadığı siyaset yolculuğu anlatılıyor. Kore savaşı, Sovyetler tehdidi, Nato’ya giriş süreci ve hükümeti devirmeyi planlayan cunta yapılanmasının su yüzüne çıkmasıyla gittikçe zorlaşan siyasi atmosferin bir panaroması sunuluyor. Çocuklarına ve eşi Berin Menderes’e sonsuz bağlı olan Adnan Menderes’in her türlü zorluğa birlikte göğüs gerdiği ailesi, yakın çalışma arkadaşları ve büyük bir aşka düşeceği Ayhan Aydan anlatılıyor.

Tepki
98
cok severek izledigim izlerken gözyaşlarıma hakim olamadıgım bir diziydi.Yazık ki sadece dizide degil gerckte de böyle mükemmel bir insanın idamı gercekleşmştir.Sebep olanlar Allaha havale ...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar