'Ben starın ağa babasıyım'

KraLiçe

Daimi Üye
Tepki
3.576
fft2mm886088.jpg

Diva Bülent Ersoy, Megastar Tarkan'a kırgın olduğunu söyledi. Ersoy, Tarkan'ın klip için kendisini altı ay beklettiğini söylerken, "Stüdyo aşamasında kendisinin talepleri oldu. Yoğun çalışmaları oldu, ben altı ay bekledim. Elbiseden, ayağının altına takoz konulacağına kadar konuşuldu. Altı ay bekletildim.

Hiç şık olmadı. Bana starcılık kimse oynayamaz dedim. Ben starın ağa babasıyım. Kimse oynayamaz, böyle bir şeye müsade etmem. Hiçbir açıklama da yapılmadı. Şık olmayan da bu zaten" dedi.

Ersoy, Tarkan'a küs olmadığını belirterek "Büyükler her zaman affedici olurlar. Sadece kırgınım" diye konuştu.

H

Hera

Misafir
Bunu anlayamıyorum neden gazatecilere tüm bunları anlatıyor bunlardan bize ne Tarkanla kendi arasında olan bir sorun ve bunu ancak Tarkanla çözebilir

H

Hera

Misafir
Reklam kokan hareketler işte heracım:cokkomik:

İşte benim diyeceğimde o ya amiyane tabirle bizler yani halk bunları yemiyoruz artık bilinçlendik yeri geldimide ben Bülentim sesim bilmem kaç oktav repertuvarımda 2 bini aşkın eser var reklama ihtiyacım yok demesini bilir geçelim bu işleri diyorum.. :)

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar