bende bugün yeni katıldım aranıza,merhaba

maviş23

Yeni Üye
Tepki
9
bende tesadüfen pasta tarifi ararken denk geldim çok hoş biyermiş,,ben 4yıllık evliyim 23 yaşındayım bi kız bi erkek 2 evladım var,:ninni:,ve yarın eşimin doğum günü napıcam bilmiyorum,:eller:hazır pastaları hiç sevmiyo bana elinde yap der hep ama ben daha önce hiç evde yaş pasta yapmamıştım napıcam ne önerirsiniz..:ask:

bitter_im

Kılıç Arslan
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
55.721
Aramıza hoş geldin canım :hanimbye:

Eşinin doğum günü kutlu olsun,
Rabbim evlatlarına uzun ömürler versin-hmm

Keyifli forumlar :uc:

maavera

Aktif Üye
Tepki
240
Öncelikle hoşgeldin diyorum :huhuu: Eşinin doğum günü kutlu Rabbim sana eşine ve çocuklarına hayırlı uzun ömürler versin.. :utan:
Pasta olayında yardımcı olmak isterdim ama kelin ilacı olsa kendi başına sürermiş :cokkomik::cokkomik:
Kalıcı olman dileğimle..

OP
M

maviş23

Yeni Üye
Tepki
9
ÇOK SAĞOLUN KIZLAR,,hoşbulduk
buldum bitane tamda eşimin istediği gibi bişey,yufkadan yapılıyo kat kat ,,6tane yufka açıp tek tek kızartıp üstüste koyuyoruz aralarınada kremşanti e tabi sonraki süslemelerde bana kalmış,inanın bu şekilde bi pasta için yıllardır başımın etini yemiştir,,bu seneye kısmetmiş,hastayım fena ama inşallah becerebilirim..:utan:

nk83

࿐*⁀➷
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
83.537
Aramıza hoşgeldin :sirin: bende mecbur kalmadıkça hazır pasta yemem eşine hak veriyorum :eek:ys: denenmiş tarifler bölümümüze bak istersen birçok tarif var belki yardımcı olur sitemizin marifetli hanımları yapıp ekliyor onları...

https://www.hanimefendi.com/pasta-kekler/

mes32

Daimi Üye
Tepki
1.200
hoşgeldin canım...bende 23 yaşında 2 çocuk annesiyim demekki ben gibileride varmışşş..:utan:
benimde eşimin yarın doğumgünüüüüü...

melek_yüzlüm

Daimi Üye
Tepki
2.195
hoşgeldin canım...yarın benim eşiminde doğum günü tesadüfe bak:heyo: ona en sevdiği yemekleri yapıcam bi de güzel bi yaş pasta.

OP
M

maviş23

Yeni Üye
Tepki
9
tekrar hoşbulduk,tşk ederim hepinize,evet tesadüfe bakın sakın kocalarımız aynı olmasın:panter::nanik:
neyse kızlar benim ağrım iyice çoğaldı yapamıycakmıyım acaba,,ya bide şimdi yapsam acaba yarına kadar bişey olurmuki:dertli:
tesadüf tamda yarın eşimin iş tatili,evde olucak sabah yapamamki napsam bilemedim,,:eek:ys:

E

EylulV

Misafir
Sevgili "maviş23" Hosgeldiniz.Esinizin Dogum Günü Kutlu Umarim Daha Nice Nice Senelere..Ayrica Gecmis Olsun Umarim Kısa Sürede İyilesebilirsin...Bugün Sanirim Esinizin Dogum Günü Umarim Güzel Bir Pasta Yapabilmissinizdir =)

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar