Bende burdayımmm :)

busem85

Yeni Üye
Tepki
14
Ben Buse.. 27 yaşındayım. İstanbulda yaşıyorum.
Esmer güzeliyim ama bahtım kara :/ aptal aşık gibi dolaşırım sevdiğimin etrafında :)
Başım sıkıştığında biricik medyumum, Hayat koçum Şule anneme giderim.. Zor anlarda kurtarıcım olur :) Özel bir şirkette asistanlık yapıyorum.
Birkaç gün önce yeni yaşıma girdim ve 30a merdiven dayadım diye panik yapıyorum :D

sıladayım

Daimi Üye
Tepki
27.374
Aramıza hoşgeldiniz:huhuu::huhuu:Kendinizi nekadar içten tanıtmışsınız :huhuu:kalıcı olmanız dileğiyle:elif::elif:

Şahmaran.

Admin
Admin
Tepki
50.396
Aramıza hoşgeldiniz:elif:
Kendinizi ifade etmenize bayıldım:bestas:
Kalıcı olmanız dileklerimle:hhhhhh:

gokyuzu

Daimi Üye
Tepki
7.606
d977f2c8ed04.gif

nk83

࿐*⁀➷
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
83.535
Ben Buse.. 27 yaşındayım. İstanbulda yaşıyorum.
Esmer güzeliyim ama bahtım kara :/ aptal aşık gibi dolaşırım sevdiğimin etrafında :)
Başım sıkıştığında biricik medyumum, Hayat koçum Şule anneme giderim.. Zor anlarda kurtarıcım olur :) Özel bir şirkette asistanlık yapıyorum.
Birkaç gün önce yeni yaşıma girdim ve 30a merdiven dayadım diye panik yapıyorum :D

Hoşgeldin canım :hhhhhh: Yeni yaşını kutlarım :pasta o merdiveni bende dayadım ama panik yapsanda gelecek yapmasanda boşver gitsin tadını çıkartmaya bak :cokkomik:

OP
B

busem85

Yeni Üye
Tepki
14
Hoşgeldin canım :hhhhhh: Yeni yaşını kutlarım :pasta o merdiveni bende dayadım ama panik yapsanda gelecek yapmasanda boşver gitsin tadını çıkartmaya bak :cokkomik:

Ahh ahh zaman hızlı geçiyor dimi :uzgun: Yalnızda hiç geçilmiyor bu zaman ama..
Amaannnn napalımm :tskler:
Boşvermişimmm boşvermişimm boş ver mişim dünyaya :dance:
Bu hayatta bunalımıda yaşamazsak mutluluğun geldiğini nasıl anlayabilirdik ki :cicikadin:

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar