Benefit Allıklar

okypete

Daimi Üye
Tepki
19.396
Benefit'in allıklarıyla henüz tanışmayanınız var mı? Çeşitli moda ve kadın dergilerinin ödüllerini de kapmış bu harika ürünlerle bir an önce tanışmalısınız o halde!
Belli başlı renklerini tanıyalım ,ne dersiniz?

92831185.jpg

39805476.jpg

GEORGIA: Benefit'in ilklerinden. Yumuşacık bir şeftali rengi. Oldukça açık. Yanağınıza sürdüğünüzde hafif bir renk veriyor, sanki doğal olan buymuş gibi... Şeftali kokan bu allık tüm yüzede uygulanabiliyor..
KİMİN YANAKLARI? Scarlett Johansson.

95864567.jpg

98174610.jpg

DANDELION: Balerina pembesi. Toz pembe. Bebek pembesi. Bu tanımların hepsine uyuyor Dandelion. Beyaz tenli, allık sürmekten hoşlanmayan ama yanaklarında sabah tazeliğini hissetmek isteyenler için...

KİMİN YANAKLARI? January Jones. Varla yok arası, sağlıklı pembeliği yoğun eye-liner'la birleştirerek pek hoş bir görünüm elde etmiş...

18936962.jpg

47157140.jpg

SUGARBOMB: Dört farklı allık tonunun bir araya gelerek yarattığı muhteşem renk! Şeker pembesinin barındırdığı dore pırıltılar, sıcak ton bu allıkta mevcut.

KİMİN YANAKLARI? Jessica Biel ve Keri Russell.

56945296.jpg

80886008.jpg

HOOLA: Bronz bronz bronz! Kahverengiye bakan, içinde kırmızılık barındırmayan, sadece yanaklarınıza değil tüm yüzünüze uygulayabileceğiniz bir bronzlaştırıcı pudra. .

KİMİN YANAKLARI? Bronz tonlara düşkünlüğüyle tanınan, Amerikan komşu kızlarının en ünlüsü Jennifer Aniston.

68959100.jpg

63233462.jpg

DALLAS: Özellikle kış ayları için ideal bir ürün. Sağlıklı yanak dendiğinde akla Dallas'lanmış bir yanak görüntüsü geliyor hemen.

KİMİN YANAKLARI: İşte şu 'sağlıklı yanak' görüntüsüne sahip modelin... Dallas, beyaz ten- esmer ayrımı yapmayan bir ürün.

25828960.jpg

47491934.jpg

CORALISTA: Mercanın doğal ve etkileyici parıltısı...
KİMİN YANAKLARI? Eva Mendes. Latin Güzellik Konseyi tarafından başka bir renk kullanması yasaklanmalı bence.

13457671.jpg

BELLA BAMBA: Benefit'in son bombası! Teknolojiyi her daim yakından takip eden Ford ikizleri, karpuzun tazeliğini ve kırmızılığını yanaklarımıza taşıyor. Şubat ayından itibaren Sephora'larda bulabileceğiz. O zamana kadar eski usule devam ederek yanaklarımızı çimdiklememiz gerekecek. Peki bu allığı bu kadar özel yapan ne? İçinde gizlediği dore tonlar. Bella Bamba'nın ambalajı da diğer Benefit allıklarından biraz farklı. Aynası da var.

KİMİN YANAKLARI? Bella Bamba'nın. Bakınız, üstte. Nasıl kırmızı, sağlıklı, elmacık kemikli yanaklar onlar öyle!
ALINTIDIR....

Arina

Daimi Üye
Tepki
50.486
Tanımam mı hiçç :ilknur::ilknur:

Sephora'ya her gittiğimde önünden iç geçirerek yürüyorum; ama bu sefer affetmeyeceğim sanırım :kayris::kayris:

OP
okypete

okypete

Daimi Üye
Tepki
19.396
Tanımam mı hiçç :ilknur::ilknur:

Sephora'ya her gittiğimde önünden iç geçirerek yürüyorum; ama bu sefer affetmeyeceğim sanırım :kayris::kayris:

Alıntı diye değiştire tıklıyorum habire. alışana kadar böyle devam edecek galiba:)
şu sephora ve mac antalyadada açılsa artık fena olmayacak.:mendil:

Arina

Daimi Üye
Tepki
50.486
Alıntı diye değiştire tıklıyorum habire. alışana kadar böyle devam edecek galiba:)
şu sephora ve mac antalyadada açılsa artık fena olmayacak.:mendil:

Eh bende senelerdir bekledim; özellikle MAC. SOnunda kavuşmamıza az kaldı :ilknur::ilknur:

Arina

Daimi Üye
Tepki
50.486
ayy izmirde açılııyor mu. ne güzellll...

Evet canım 17 Ocak'ta Alsancak'ta. Sonunda MAC mağazamıza kavuşuyoruz -kop-kop

Biraz ilerisinde de zaten Sephora açılmıştı daha önce Alsancak'a. Pazartesi gidersem ikisini de talan edeyim :ilknur::ilknur:

OP
okypete

okypete

Daimi Üye
Tepki
19.396
oooo.arinacığım harika bir şey bu.. zaten istanbula taşınma olayım var. taşınırsam bende yağmalayacağım:))

Arina

Daimi Üye
Tepki
50.486
O zaman sen daha şanslı olacaksın :kayris::kayris:

Burada MAC 1 tane, Sephora 2 tane, Inglot 1 tane maaseleffff:sinifsinif:

1 tane de H&M açsalar tam süper olacakta... O da ne zamna gelir bilmem:dertli:

RanaLal

Aktif Üye
Tepki
119
O zaman sen daha şanslı olacaksın :kayris::kayris:

Burada MAC 1 tane, Sephora 2 tane, Inglot 1 tane maaseleffff:sinifsinif:

1 tane de H&M açsalar tam süper olacakta... O da ne zamna gelir bilmem:dertli:

off ne şanslısınız antalyada ne h&m ne mac ne sephora ne pizza hut ne bişey var yaa. almanyada herşey elimin altındaydı. vallah kıtlık çekiyorum ben :uzgun::uzgun::uzgun:

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar