Bengü kaza geçirdi

cerenimo41

Daimi Üye
Tepki
687
7rn25.jpg
İSTANBUL - Dün Ankara’da konser verdiği ve sabaha karşı kara yoluyla İstanbul’a doğru yola çıktığı öğrenilen Bengü’nün özel minibüsü TEM Otoyolu Çamlıca gişelerine 500 metre kala, saat 06.00 sıralarında kaza yaptı. Ünlü sanatçı Bengü Erden ve şoförü Salih Yağlıcı yaralı olarak Kartal Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı. Ancak Bengü’nün koruması o kadar şanslı değildi. Bengü’nün yakın korumalığını yapan Ümit Özer olay yerinde yaşamını yitirdi. Özer’in cenazesi Ümraniye Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.

"ÇOK HIZLIYDI"
Tem otoyolunda, çok hızlı seyrettiği öğrenilen minibüs, Çamlıca gişelere 500 metre kala kontrolden çıktı. Önce hızla bariyere çarpan minibüs, orta refüjte ters dönerek durabildi.

BENGÜ’NÜN SEDYEDEKİ GÖRÜNTÜSÜ
Sabaha karşı meydana gelen kazadan yaralı kurtulan Bengü’nün şoförü Salih Yağlıcı yakında bulunan dinlenme noktasına giderek, buradaki kamyonculardan yardım istedi. Yardıma koşan kamyoncular Bengü’yü yaralı olarak minibüsten çıkardı. Olay yerine ambulans çağrıldı. Bengü’ye ve Yağlıcı’ya ilk müdahale kaza yerinde yapıldı. Ancak Bengü’nün koruması Ümit Özer için yapılacak birşey yoktu,. Özer’in cenazesi ayrı bir ambulansla Ümraniye Devlet hastanesine kaldırıldı. Bengü ve şoförü Kartal Eğitim ve Araştırma hastanesinde tedavi altına alındı. Kaza yerinde ambulansa bindirilirken yüzünü kapatan Bengü, sedye üzerinde acile getirildirken hastane içinde görüntülendi. Yüzünde sıyrıklar olan Bengü’nün vücudunun çeşitli yerlerinde de kırıklar olduğu öğrenildi. Bengü’nün şoförü Salih Yağlıcı ise kazadan ufak sıyrıklarla kurtuldu. Tedavisi ayakta yapıldı.

BENGÜ’NÜN TWİTTER’A YAZDIKLARI
Bu arada Bengü’nün kazadan kısa bir süre önce twitter hesabına, " Hangi konserden gelirsek gelelim sabahın ilk ışıklarında eve dönerken o yorgunluk unutuluyor" diye yazdı. Dün İstanbul’da Serdar Ortaç’ın babasının cenazesine katılan Bengü twitter hesabına "Sabah Teşvikiye Camii’nden Ortaçın babasını defnedicez...Hayat böyle...Nefes alırken hayattakilere şukredelim..." diye yazmıştı.

ÖZEL HASTANEYE SEVK EDİLDİ
Bengü Kartal Eğitim ve Araştırma Hastanesinden özel bir hastaneye sevk edildi. Bengü sedyeyle çıkarılırken, " Arkadaşlar ben iyiyim "dedi.

-Gizem-

Daimi Üye
Tepki
561
Trafik kazası gerçekten çok kötü ya. Çok üzüldüm. Allah yardımcısı olsun. Korumasına da Allah'tan rahmet diliyorum. :uzgun:

nk83

Sitenin Hikaye Yazarı
Admin
Tepki
83.463
16915051.jpg

Ebru Gündeş bu kazayı hissetti mi

Önceki akşam Ankara’da konser veren Bengü, dönüş yolunda trafik kazası geçirdi. Şarkıcının özel minibüsü, sabah saatlerinde TEM Otoyolu’nda bariyerlere çarptı. Bengü’nün yaralı kurtulduğu kazada koruması Ümit Özer öldü.
ÜNLÜ şarkıcı Bengü, ölümden döndü. Önceki akşam Ankara’da konser veren şarkıcı, sabaha karşı özel minibüsüyle İstanbul’a doğru yola çıktı. Minibüs, TEM Otoyolu’nda kaza yaptı. Çok hızlı seyrettiği iddia edilen minibüs, Çamlıca gişelerine 500 metre kala kontrolden çıktı. Önce hızla bariyere çarpan araç, orta refüjde ters dönerek durabildi.

Ebru Gündeş HİSSETTİ Mİ

Demet Akalın, kazanın ardından Twitter’ına “Ebru Gündeş’le aynı uçaktaydık. Dönüşte ‘Uyanınca kötü bir şey duyacağız’ dedi! 6. hissine ne diyeyim Ebru ya” diye yazdı. Bengü’yü hastanede ziyaret eden Akalın, ünlü şarkıcının korumasının öldüğünü bilmediğini de açıkladı: “Bengü’yü iyi gördüm ameliyat çıkışında. Azıcık güldürdüm onu. Allah korumuş. Korumasını bilmiyor, girenler tembihli. Allah rahmet eylesin.”

BENGÜ'NÜN KORUMASI SON YOLCULUĞUNA UĞURLANDI

Şarkıcı Bengü Erden’in yakın korumalığını yapan Ümit Özer için Bahçelievler Soğanlı Camii’nde öğle namazını takiben cenaze namazı kılındı. Cenaze namazına Özer’in annesi Rezzan, babası Ahmet, kardeşleri Tufan ve Cemil, yakınları, şarkıcı Murat Boz, Demet Akalın’ın eşi Okan Kurt ve iş arkadaşları katıldı.

Hastanede tedavisi devam eden Bengü Erden ile Kenan Doğulu, cenaze törenine çelenk gönderdi.

Cenaze namazı öncesi oğlunun tabutu başına gelen Ahmet Özer, ayakta durmakta zorlandı. Oğlunun iş arkadaşları tarafından teskin edilen Ahmet Özer, bir sandalyeye oturarak dua etti.

Ümit Özer’in cenaze namazını, çocukluk arkadaşı, Hafız’ı Kur’an ve Mevlithanlar Cemiyeti’ne giren en genç hafız olarak tanınan imam Murat Aydın kıldırdı. Namazın ardından, Özer’İn cenazesi Edirnekapı’daki Bayrampaşa Mezarlığı'nda defnedildi.

KAMYONCULARDAN YARDIM İSTEDİ

Sabaha karşı meydana gelen kazadan yaralı kurtulan Bengü’nün şoförü Salih Yağlıcı, yakında bulunan dinlenme noktasına giderek, buradaki kamyonculardan yardım istedi. Yardıma koşan kamyoncular, Bengü’yü yaralı olarak minibüsten çıkardı. Olay yerine ambulans çağrıldı. Bengü’ye ve Yağlıcı’ya ilk müdahale kaza yerinde yapıldı. İkili, Kartal Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı. Şarkıcının yakın korumalığını yapan Ümit Özer ise olay yerinde öldü. Özer’in cenazesi, Ümraniye Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.

BURNU KIRILDI

Kazadan ufak sıyrıklarla kurtulan Salih Yağlıcı’nın tedavisi ayakta yapıldı. Bengü ise Kartal Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ndeki müdahalenin ardından Acıbadem Maslak Hastanesi’ne sevk edildi. Burnu kırılan şarkıcı, Estetik, Plastik ve Rekonstrüktif Cerrahi Uzmanı Doç. Dr. Şükrü Yazar tarafından ameliyat edildi. Doç. Dr. Şükrü Yazar, 1,5 saat süren operasyonun ardından Bengü’nün sağlık durumuyla ilgili şunları söyledi: “Hastamız bize geldiğinde burnunda kırık, yüzünde ve vücudunun birçok yerinde kaza nedeniyle oluşmuş kesiler vardı. Genel anestezi altında gerçekleştirdiğimiz operasyonda öncelikle burundaki kırığa müdahale ettik. Ardından yüzünde ve vücudundaki yaraları temizleyip kesileri onardık. Ameliyatımız son derece başarılı geçti. Bengü Hanım’ın tedavisi birkaç gün hastanemizde devam edecek.”

Şükredelim

Bengü, kazadan kısa bir süre önce Twitter’ına “Hangi konserden gelirsek gelelim, sabahın ilk ışıklarında eve dönerken o yorgunluk unutuluyor” diye yazdı. Şarkıcı, geçtiğimiz günlerde Serdar Ortaç’ın babasının cenazesine katıldıktan sonra da sayfasına “Sabah Teşvikiye Camii’nden Ortaç’ın babasını defnedeceğiz... Hayat böyle... Nefes alırken hayattakilere şükredelim...” diye yazmıştı.

Ben iyiyim

Kartal Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nden özel bir hastaneye sevk edilen Bengü, hastaneden sedyeyle çıkarılırken muhabirlere “Arkadaşlar ben iyiyim” dedi.

Hürriyet

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar