Benim evimin taşınmadan önce tasarladığım hali

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

pamukelf

Daimi Üye
Tepki
620
Ufacık evim için taşınmadan önce yaptığım tasarım mobilyaları aldıktan sonra proje biraz değişti en kısa zamanda son halini fotoğraflayıp sizinle paylaşırım... şimdiden yorumlarınız için teşekkürler

Evimin salonu;

Misafir yatak odam

Mutfağım

Yatak odam

Genel Plan

nk83

࿐*⁀➷
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
83.921
Çok hoş olmuş beğendim güle güle oturun bende taşınacağımız zaman bir programdan böyle evdeki eşyaları nereye koyacağımızı ayarlamıştım (gerçi ölçüleri ayarlamak sıkıcı olmuştu ama olsun :) ) neyse acayip kolay oldu yerleşirken neyi nereye koyduysak cuk diye oturdu iyi yapmışsın bu şekilde yaparak...

OP
pamukelf

pamukelf

Daimi Üye
Tepki
620
Çok hoş olmuş beğendim güle güle oturun bende taşınacağımız zaman bir programdan böyle evdeki eşyaları nereye koyacağımızı ayarlamıştım (gerçi ölçüleri ayarlamak sıkıcı olmuştu ama olsun :) ) neyse acayip kolay oldu yerleşirken neyi nereye koyduysak cuk diye oturdu iyi yapmışsın bu şekilde yaparak...

çok teşekkür ederim benim işim bu olduğu için ve kullandığım programda gayet pratik olduğu için ölçülü birşekilde yerleştirmek sorun olmadı.....

sıladayım

Daimi Üye
Tepki
27.374
Rabbim ağız tadıyla oturmanızı nasib etsin canım çok güzel olmuş yerleştikden sonraki halinin resimlerinide sabırsızlıkla bekliyorum canım paylaşım için teşekkürler:huhuu::huhuu::huhuu:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar