Benim Hala Umudum Var (Startv)

nk83

࿐*⁀➷
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
83.912
benim-hala-umudum-var-1-tanitim-fragmani.jpg

'Benim Hala Umudum Var' Yakında Star'da!

Modern külkedisi hikayesi!

Star’ın yeni dizisi “Benim Hala Umudum Var”da İstanbul'un gösterişsiz semtlerinden birinde , annesi , kız kardeşi , üvey babası ve üvey babasının çocuklarıyla birlikte yaşayan, 23 yaşındaki Umut ‘un (Gizem Karaca) hikayesi konu ediliyor.

Ozan (Şükrü Özyıldız) ve Hakan (Berk Oktay) ile yolları kesişen Umut’un hayatı o güne kadar sadece tiyatro sahnesinde tanıdığı, filmlerde gördüğü bir duyguyla, aşkla tanışınca baştan ayağa değişecektir.

Yapımcılığını Faruk Turgut’un (Gold Yapım) üstlendiği dizinin yönetmeni Nisan Akman.

Küçük Kadınlar dizisinden tanıdığımız Deniz Akçay ve Onur Uğraş da Benim Hala Umudum Var’ın senaristliğini yapıyor

OP
nk83

nk83

࿐*⁀➷
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
83.912

Benim Hala Umudum Var

Saat : 20:00 - 23:00 (180 dakika)
Tür : Dizi (Dram, Romantik)
Oyuncular : Berk Oktay, Gizem Karaca, Şükrü Özyıldız, Sermin Hürmeriç
Hayatını üvey babası ve üvey abisinin baskıcı tutumları altında evden işe işten eve düzeninde yaşayan bir kız olan Umut ile hayatını zengin ailesinin tek çocuğu olmanın verdiği rahatlık ve ayrıcalıklar ortamında yaşayan Ozan’ın yaşamları bir partide tanıştıktan sonra tamamen değişir. Ozan ilk görüşte aşık olduğu Umut’la yakınlaşabilmek için gerçek kimliğini saklayarak Umut’un çalıştığı kuaför salonunda çalışmaya başlar. Başlarda Ozan’a mesafeli davranan Umut zaman içinde Ozan’ın kendisine olan ilgisine ve kendisi için yaptıklarına kayıtsız kalamaz ve ona aşık olur.

OP
nk83

nk83

࿐*⁀➷
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
83.912
433066.jpg

90_.png

20:00
Benim Hala Umudum Var

Saat : 20:00 - 00:00 (240 dakika)

Hayatını üvey babası ve üvey abisinin baskıcı tutumları altında evden işe işten eve düzeninde yaşayan bir kız olan Umut ile hayatını zengin ailesinin tek çocuğu olmanın verdiği rahatlık ve ayrıcalıklar ortamında yaşayan Ozan’ın yaşamları bir partide tanıştıktan sonra tamamen değişir. Ozan ilk görüşte aşık olduğu Umut’la yakınlaşabilmek için gerçek kimliğini saklayarak Umut’un çalıştığı kuaför salonunda çalışmaya başlar. Başlarda Ozan’a mesafeli davranan Umut zaman içinde Ozan’ın kendisine olan ilgisine ve kendisi için yaptıklarına kayıtsız kalamaz ve ona aşık olur.

OP
nk83

nk83

࿐*⁀➷
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
83.912
433061.jpg

90_.png

Benim Hala Umudum Var

Umut annesiyle evden ayrılmak için plan yapmaktadır fakat bunu öğrenen Zafer, Zeliha'yı tehdit eder. Zeliha'nın yine eli kolu bağlanmıştır. Hale, Umut'un Emel Hanım'la konuştuğunu öğrenince bunu Ozan'a anlatır. Ozan annesinden hesap sorar fakat oğlunun Umut’la ilişki yaşamasını istemeyen Emel Hanım’ın başka bir planı vardır. Refika’ya yalancı şahitlik yaptırır ve Ozan’ı ikna eder. Umut ve Ozan kendilerine kurulan tuzaktan habersiz aşk acısı çekmektedir. Mete’nin telefonu üzerine sevinen Asude gerçeği öğrenince şok olur. Mete evlerindeki bütün değerli eşyaları kaçırır.

OP
nk83

nk83

࿐*⁀➷
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
83.912
433061.jpg

90_.png

Benim Hala Umudum Var

Umut annesiyle evden ayrılmak için plan yapmaktadır fakat bunu öğrenen Zafer, Zeliha'yı tehdit eder. Zeliha'nın yine eli kolu bağlanmıştır. Hale, Umut'un Emel Hanım'la konuştuğunu öğrenince bunu Ozan'a anlatır. Ozan annesinden hesap sorar fakat oğlunun Umut’la ilişki yaşamasını istemeyen Emel Hanım’ın başka bir planı vardır. Refika’ya yalancı şahitlik yaptırır ve Ozan’ı ikna eder. Umut ve Ozan kendilerine kurulan tuzaktan habersiz aşk acısı çekmektedir. Mete’nin telefonu üzerine sevinen Asude gerçeği öğrenince şok olur. Mete evlerindeki bütün değerli eşyaları kaçırır.

OP
nk83

nk83

࿐*⁀➷
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
83.912
Bende izliyorum ama hangi dizileri izliyorsun diyene bir türlü tam adını söyleyemedim umutlu mumutlu bir dizi varya diyorum hep

OP
nk83

nk83

࿐*⁀➷
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
83.912
433066.jpg

90_.png

Benim Hala Umudum Var

OP
nk83

nk83

࿐*⁀➷
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
83.912
433061.jpg

90_.png

Benim Hala Umudum Var

Saat : 20:00 - 23:15 (195 dakika)

Babası hakkında anlatılanları öğrenen Umut şoktadır. Zafer’in tehtidiyle şikayetini geri almak zorunda kalır. Umut ile ilişkilerinin önündeki bütün engelleri bir bir kaldırmaya kararlı olan Ozan, işe Musa’yla konuşmakla başlar.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar