benim hikayem.gec gelen mutluluk

Neriman

Daimi Üye
Tepki
267
Arkadaslar bende kendi ask hikaye mi anlatabilirmiyim.Ben 1988 Almanya ya geldim.oglum la oglum alti yasindaydi.ablam almanyada neyse beni getirdi bizim düsüncemiz bir sene icerisinde hersey yoluna girer evlenir esimi getiririm düsüncesiydi.ama sans iste,tam o sira kapilar acildi ruslar polenler almanya ya akin etti.her sey zorlasti ve ve bizim kavusmamiz tam onsene sürdü ama bu süre zarfinda cok aci cektik.on sene dile kolay ben burda esim türkiyede, ayrilik acisi ask acisi öyle zor ki,verdigimiz telefon paralariyla sonradan hesap ettik bir ev parasi, hic sorun degil tabiki insanin o an gözü görmüyor birsey,ama gencligimiz gitti.her neyse bu sene zarfinda cok yiprandik,sayfalar dolusu her gün mektuplastik.ama birbirimizden hic kopmadik,askimiz daha cok büyüdü.on sene sonun da nihayet islemler tamamlandi ve gittim.en mtlu günümdü o benim hayatimin en güzel günü nikahimiz ve ben gelinlik giydim.tabi oglum bu arada on alti yasina geldi.ve esimle almanyaya geldik 98 senesinde birde kizimiz oldu.allahima binlerce sükürler olsun askimiz sevgimiz hala ilk günkü gibi ,hep liseli asiklar gibiyiz. o yalniz gecen yillarin acisini cikariyoruz.oglum evlendi gelinimiz var gelin olarak görmüyoruz oda bizim bir kizimiz.iki kizimiz bir oglumuz var diyoruz.kizimi 36 yasinda dogurdum.abisiyle arasinda 16 yas var.allah herkese böyle saglikli sevgi dolu bir yasam nasip etsin. ama ayrilik olmadan.ayrilik cok aci verici bir olay,bunu yasamayan bilmez.basinizi agrittiysam özür dilerim ama bu hikayemi sizlerle paylasmak istedim.askimizin büyüklügü herkes tarafindan konusulur.cok sükür allah herkese böyle sevgi nasip etsin biz birbirimizi cok seviyoruz.sanki birlikte dogduk ve allah bizi ölümdede ayirmasin diyoruz.ama daha ölmek istemiyoruz.yeni yasamaya basladik.bana zaman ayirdiginiz icin tesekkür ederim.saygilar arkadaslar.umarim sizi slkmadim.:utangac:

gulcinegri

Yeni Üye
Tepki
23
okurken gerçekten duygulandım :( dile kolay 10 sene bu yaa..gerçekten aşkınız çok derin ve gerçekmiş ve eşine helal olsun başkasını bulmamış ve beklemiş biz bayanlar bekleriz ama erkekler beklemez diye bilinir ama eşin bu tezi bir nebze olsun çürütmüş...
size uzuunnnn uzunnn bol huzurlu aşk dolu sağlıklı yıllar inşallahhh.. :))

Şahmaran.

Admin
Admin
Tepki
50.403
Neriman ablacım;
Ne mutluki yuvanı ayakta tutmak için her türlü olumsuzluklar karşısında yılmamış ve ailene,aşkına,sevgine hep sahip çıkıp savaş vermişsiniz..
Rabbim bu mutluluğunuzu her daim mutlu kılsın,yuvanızdan sevgi,saygı hiç ama hiç eksik olmasın canım ablacım benim :ask:..
Bundan sonra hiç ama hiç ayrılmayın canım ablam:sarilma:

OP
Neriman

Neriman

Daimi Üye
Tepki
267
arkadaslar hepinize cok cok tesekkür ederim.yasadigim bu aski sizlerle paylastigim icin cok mutlu oldum.hepinizi öpüyorum.herkese sonsuz mutluluklar diliyorum.

ece

Daimi Üye
Tepki
367
Esim ve ben sadece 3,5 ay ayri kaldik ama birbirimizi hep ariyorduk.
3,5 aydi ama cok zor gecirdik diyebilirim.

:dusun:Simdi kendimi senin yerine koyuyorumda valla cok zormus
ama su kesin;
sabirla ve askla mecnunun dagi deldigi gibi sende koca 10 yili devirmissin -alkis-alkis

Allahim uzun omurler versin sevgi ve sayginizi daim etsin

OP
Neriman

Neriman

Daimi Üye
Tepki
267
saolun arkadaslar cok tesekkür ederim.( hepinize )allah hepinizin mutlulugunu daim etsin.

gülbin

Daimi Üye
Tepki
2.180
çok güzel yaa..şimdi aşklar samanalevi gibi.bi anda yok oluyo.allah mutluluğunuzu daim etsin.evlatlarınızla beraber uzun mutlu seneler nasib etsin:)

munise

Daimi Üye
Tepki
365
ailenle ve çocuklarınla mutluluğun daim olsun,ALLAH bidaha ayırmasın inşallah.

IRMAK

Üye
Tepki
35
allah sevginize bozmasın inşallah...herkezede sizinki gibi bir sevgi nasip etsin..hele yeni nesile...10 sene dile kolay ya...evlat hasreti biryandan eş hasreti bir yandan eşinede bravo onca sene içinde seni üzecek birşey yapmamaış....

ELDA

Daimi Üye
Tepki
4.389
okurken çok duygulandım rabbim sizi kavuşturmuş bütün ayrı kalanlarıda kavuştursun inşallah

elma şekeri

Daimi Üye
Tepki
1.278
ne hikaye ama çok duygulandım çok şey yaşamışsınız ablacım, ama gerçek sevgi böyle bişey işte, ne olursa olsun bitmiyo iyice güçleniyo...Allahım bir daha darlık sıkıntı göstermesin, mutluluğunuz kat kat artsın inş.

OP
Neriman

Neriman

Daimi Üye
Tepki
267
aminnn ,aminnn güzel arkadaslarim ,allah kimseye ayrilik göstermesin güzel dilekleriniz icin tesekkür ederim, hepinize. allah hepinizin mutlulugunu daim etsin insallah herkese huzur mutluluk nasip etsin.

OP
Neriman

Neriman

Daimi Üye
Tepki
267
saolun canlarim.hepinize ayri ayri tesekkür ederim.aslinda yasadiklarimizi anlatmaya ne zaman ne yer yeter anlatsam roman olur derler ya benimkide o hesap ayriliklara hic dayanamiyorum.ayrilik cok kötü bir olay rabbim kimseye yasatmasin.25 seyi devirdik ama bize 25 gün gibi geliyor.dilerim herkes bu mutlulugu yasasin allahim sevenleri hic ayirmasin.tekrar sonsuz tesekkürler.saglicakla kalin hepinizi öpüyorum.

incitanemtuana

Daimi Üye
Tepki
28.177
cok etkilendim ablam
ama sükürki mutlu sonla bitmis
ve dilerim her daim mutlulugunuz askiniz sevginiz sayginiz sonsuz olur

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar