Arkadaslar bende kendi ask hikaye mi anlatabilirmiyim.Ben 1988 Almanya ya geldim.oglum la oglum alti yasindaydi.ablam almanyada neyse beni getirdi bizim düsüncemiz bir sene icerisinde hersey yoluna girer evlenir esimi getiririm düsüncesiydi.ama sans iste,tam o sira kapilar acildi ruslar polenler almanya ya akin etti.her sey zorlasti ve ve bizim kavusmamiz tam onsene sürdü ama bu süre zarfinda cok aci cektik.on sene dile kolay ben burda esim türkiyede, ayrilik acisi ask acisi öyle zor ki,verdigimiz telefon paralariyla sonradan hesap ettik bir ev parasi, hic sorun degil tabiki insanin o an gözü görmüyor birsey,ama gencligimiz gitti.her neyse bu sene zarfinda cok yiprandik,sayfalar dolusu her gün mektuplastik.ama birbirimizden hic kopmadik,askimiz daha cok büyüdü.on sene sonun da nihayet islemler tamamlandi ve gittim.en mtlu günümdü o benim hayatimin en güzel günü nikahimiz ve ben gelinlik giydim.tabi oglum bu arada on alti yasina geldi.ve esimle almanyaya geldik 98 senesinde birde kizimiz oldu.allahima binlerce sükürler olsun askimiz sevgimiz hala ilk günkü gibi ,hep liseli asiklar gibiyiz. o yalniz gecen yillarin acisini cikariyoruz.oglum evlendi gelinimiz var gelin olarak görmüyoruz oda bizim bir kizimiz.iki kizimiz bir oglumuz var diyoruz.kizimi 36 yasinda dogurdum.abisiyle arasinda 16 yas var.allah herkese böyle saglikli sevgi dolu bir yasam nasip etsin. ama ayrilik olmadan.ayrilik cok aci verici bir olay,bunu yasamayan bilmez.basinizi agrittiysam özür dilerim ama bu hikayemi sizlerle paylasmak istedim.askimizin büyüklügü herkes tarafindan konusulur.cok sükür allah herkese böyle sevgi nasip etsin biz birbirimizi cok seviyoruz.sanki birlikte dogduk ve allah bizi ölümdede ayirmasin diyoruz.ama daha ölmek istemiyoruz.yeni yasamaya basladik.bana zaman ayirdiginiz icin tesekkür ederim.saygilar arkadaslar.umarim sizi slkmadim.