Benim kına kıyafetim karşınızda

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

sunay

Daimi Üye
Tepki
2.121
bu tarz giysileri çok beğeniyorum canım kilo almana rağmen süper durmuş üstündegıcık
ya sana gıcık diye hitap etmek istemiyorum başka isim yokmuydu-kizgin

Arina

Daimi Üye
Tepki
50.486
Çok hoşmuş canım. Benim kına gecesinde giydiğim bindallı da böyleydi. Elbise şeklinde olanlar çok güzel gözüküyor zaten

OP
P
Tepki
914
cok guzel bayildim ya
sağolasın ..bayılan bayılana zaten :kptmya:

çok güzel olmussun darısı başıma dua edin arkadaşlar şimdi doğuda görevini yapıyor
teşekkürler inş.ALLAH en yakın zamanda kavuştursun ...

rengi de ,deseni de çok hoş -hmm
teşekkür ederim

güzelmiş gıcık niye giydin tekrra yıldönümüydü yoksa dün gece
yooo öylesine gydim ..niye giyemez myim .gardrobumda duruyor arada çıarıp giyiyorum :kptmya:

çok güzel olmuşsun canım.... bayıldım....
teşekkür ederim

Cok güzel canim, bayildim. -alkis

teşekkür ederim

Çok hoşmuş canım. Benim kına gecesinde giydiğim bindallı da böyleydi. Elbise şeklinde olanlar çok güzel gözüküyor zaten
teşekkürler ..evet arina ben deböylelerini seviyorum ..diğerleri hoşuma gitmiyor ..kırmızısı çok cırt geliyor bana ..bu renk çok hoşuma gitti ..herkes benden şimdi bunu istiyor kınasında giymek için..manevi değeri olmasa hayrına vereceğim de malesef manev değeri çok olduğu için dolabımda saklıyorum ..

bu tarz giysileri çok beğeniyorum canım kilo almana rağmen süper durmuş üstündegıcık
ya sana gıcık diye hitap etmek istemiyorum başka isim yokmuydu-kizgin

teşekkürler sunay ..ben kilo alsam da göstermem hiç ..orantılı kilo aldığım için kilo almışmıyım beli olmaz ..62 ye çıkmıştım bi ara kimse kiloma inanmıyordu ..öyle bir yerim almaz her yerimden alırım ben ...bunu alırken bir bedeni daraltmıştım ..o kadar zayıftım ..şimdi ise üzerime tam oturuyor ..:kptmya:
bu arada boşver sengıcık de hrkes gıcık diyor..benim de çok hoşuma gidiyor :kptmya:

G

guzelcem

Misafir
KÜTAHYA ilçelerinde tavşanlı-emet- simav- şaphane-pazarlar-domaniç-hisarcık-gediz,bu tarz ağır bindallı elbise ve şalvar giyer kızları kına gecesinde benim vardı kütahyada cemile gül bu bayan başbakanımızın emine erdoğan ın kıyafetlerini dikip giydirir,satmışdım bana satmayın aynalı ağır elbise modeli benim de paraya ihtiyacım vardı bundan 10 sene öncesi 99 yılında 4 milyara satmışdım şu an fiyatı 7 -8 milyar canlarım arkadaşlarla tlf konuşuruz fiyatları kabarık güzelcem biz 5 yıl olduk kütahyadan ayrılalı :(

OP
P
Tepki
914
çok hoşmuş sana da çok yakışmış gıcık

teşekkür ederim lili ...yaawww çocukluğumuzda bi tane çizgi film vardı lulu diye seni görünce aklıma o geliyor iimi :kptmya::kptmya:

fizik boyle olunca cuval bile guzel durur kiz)))))) elbisen superr bayildim:kayris:

thanks saffari ...öyleyim tabi taş gibiyim taşşş..:kptmya: boşuna mı lakabım seksi şempanze :kptmya: ayy ne ukelaayım :kptmya:şimdiki halim bu ..sen ozaman görseydin beni iice sıfır bedendim ... 16 yaş grubundan giyiniyordum inanki ..şimdi biraz daha kilo aldım ama bu halimi bile manken gibi diyorlar ..bilemiyorum sen karar ver hangisi daha ii :kptmya:
çok güzelmiş canım
ben bindallı giymedim kınamda abiye giydim:D

çok güzel olmuşsun canım benim.

çok güzelmiş beyendim

teşekkür ederim sizlerede -hmm-hmm eskidik artık biz yeni gelinleri görelim biraz da meydanlarda :kptmya:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar