Benim yaptığım örgüler :):)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

nk83

࿐*⁀➷
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
83.985
Haklılar valla ben olsam bende dolanırım etrafında :) güzel örmüşsün hazır gibi olmuş :eek:

OP
P
Tepki
914
Haklılar valla ben olsam bende dolanırım etrafında :) güzel örmüşsün hazır gibi olmuş :eek:

sağolasın nk ...gel dolan sana da öğreteym ..
uydurmasyon kendi aklımdan bulur bulur başlarız sana da birşeyler -kop-kop
hayal gücüm çok geniştir benim aklımda kurar sonra örerim -kop
ilk başta hazır sandılar zaten ..perlina diye bir marka var biliyormusun bilmiyorum örgü triko yapıyor ..perlinadan aldım samışlar ...sonra dikkatli bakınca şoka uğradılar ...
biz de kendimizi örgü örüyoruz sanıyoruz sende ne cevherler varmış hiç de çaktırmıyorsn dediler :kptmya::kptmya::kptmya:
önceden yaptıklarımın çoğunu dağıttım hayrına ..dağıtmasam onları da eklerdim ..çok istiyorlardı sen nasılsa yapıyorsun beceriyorsun bize ver kendine de yaparsın deyip kandırıyorlardı beni ..ben de dayanamayıp veriyordum :ilknur:

OP
P
Tepki
914
ellerine sağlık güle güle giy canım.mor olanı daha mı güzel ne:)

teşekkür ederim ..aslında diğeri daha uğraştırıcı ama renginden dolayı sanırım moru herkes daha çok beğeniyor -kop

çok güzel olmuş yaaa benim nedeen böle marifetlerim yok
ellerine sağlık cnm

çalış senin de olur :kptmya::kptmya: yeterki iste istedikten sonra olur neden olmasın -hmm
gerçi benimki doğuştan geliyor elimi neye atarsam yaparım el becerim çok iidir ..
gerçi dışardan hiç öyle görünmüyorum ama olsun yere bakan yürek yakanım ben galiba :kptmya::kptmya::kptmya::kptmya:

çok güzeller emeğine sağlık:hhhhhh:
mor olanı bendemi başlasam acaba :hulya:
teşekkür ederim ..başlama lennnn ..telif hakkı isterim ..:kptmya::kptmya:dizaynı herşeyi bana ait çünkü örgü dergilerinden filan almadım yani ..:hulya:
başla başla gayet kolay ve çabuk bitiyor :hulya:

Arina

Daimi Üye
Tepki
50.486
Konu içeriği boş olduğundan dolayı geri dönüşüme....

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar