benimle tanismak istermisiniz

ece

Daimi Üye
Tepki
367
:cicek:merhaba, araniza dun gece katildim. Fransada yasiyorum. 22 yasindayim, evliyim, 3 aylik bir kizim var:bebek: onunla dunyam renklendi. Ailemden ayriyim. 2 yillik kocaman bir ozlemim var. ulkemden uzakta vatan hasreti icindeyim.benim boyle bir siteye cok ihtiyacim vardi kendimi aktif hissedebilmem icin. cunku hareketli olan yasam tarzim evlendikten sonra tersine dondu. Bunun birinci nedeni dili bilmiyordum, ama sonra okulumu bitirince bu engelim kalkti. Ikinci nedenim esimin agir calismasi, is disi vakitlerde hafta sonlari haric yorgun oldugundan dolayi dinlenme istegi.Neyse burada sizlerle bedenen olmasada hareketli gunler gecirecegime inaniyorum.Herseye ragmen hayat guzel yasamasini bilirsen:ayse:rose:

Tepki
8.216
merhaba canım aramıza hoşgeldın benımde 1 aylık bebeğim var allah sağlıkla buyumelerını nasıb etsın ınsallah:) bişey sorucam 3 aylık bebeğin gazından kurtulabıldınmı? ben bu sorunu çok yasıyorum damla kullanmamıza rağmen:(

Şahmaran.

Admin
Admin
Tepki
50.397
Ece'cim aramıza hoşgeldin canım benim.
Öncelikle vatanımız Türkiye'den kucak dolusu selamlar gönderiyorum sana.Sıkma canını sende birtanem,bak bizlerle zamanın nasıl geçtiğii anlamayacaksın bile..
Allah bebişine uzun ömürler versin,sağlıklı büyür inşallah,vatanına,annesine,babasına hayırlı bir evlat olur inşallah.

OP
ece

ece

Daimi Üye
Tepki
367
Allaha sukur kurtuldum. Benden sana tavsiye onu siki giydir ve sancisi cok olunca karnina masaj yap.Anne sutumu veriyorsun

tatlıpozan

Daimi Üye
Tepki
3.215
Hoşgeldin arkadaşım aramıza.
Kendini hiç yalnız hissetme..
Burası çok güzel bir yer..
Ben çok mutluyum burda eminim sen de olacaksın..
Etrafımda çok insan var normal hayattaki insanlardan bulamadığım kaliteyi buldum burda.
İnsanlar çok içten çok canayakın çok doğru yerdesin..Tebrikler..

ELDA

Daimi Üye
Tepki
4.389
aramıza hoşgeldin canım inan burası çok farklı seviyeli ve kaliteli
kendi adıma diyorumki sanal arkadaşlıklar daha güzel
buradan kopamayacaksın eminimki

Rüya

Daimi Üye
Tepki
1.128
aramıza hoşgeldin cnm keyifli paylaşımlar dilerim... bebeğinide allah nazarlardan korusun daha minicikmiş allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin inş.

~ RQS£ ~

Daimi Üye
Tepki
752
hoşgeldin aramıza burası bagımlılık yapıyor hanimefendikolik olcaksın sende eminim:D

chatlack

Daimi Üye
Tepki
807
hoşgeldin canım aramıza güzel paylaşımlar diliyorum.Seni tanımak güzel bebişinide Allah bağışlasın

çalıkuşu

Yeni Üye
Tepki
5
canım daha yaşın çok küçük rabbim bebeğini büyütmende kolaylık versin annelik sabır ister evlilik sabır ister kadınlık sabır ister biz ne isteriz çocuklarımızn ve eşimizin sağlığını benimde iki oğlum var zor büyütüyorum annelik zor ama çok mutluyum iyiki varlar hoşçakal

OP
ece

ece

Daimi Üye
Tepki
367
Tesekkur ederim yasim belki kucuk olabilir ama bir yerden baslamak lazim
Gercekten annelik bir sanat cok sabir gerektiren bir sanat
Kizimi en iyi sekilde yetistirmeyi allahim bana nasip eder insallah
Dileklerin icin tesekkurler calikusu
Rabbim tum annelere sabir versin,saglik versin ve evlatlarini en iyi sekilde yetistirmeyi nasip etsin ,hayirli evlat olurlar insallah

OP
ece

ece

Daimi Üye
Tepki
367
Ayrica arkadaslar hepinize tesekkur ettim daha yeni fark ettim kabaligimi mazur gorun
Acemilikten olsa gerek dikkatimden kacmis sizin guzel selamlariniza tekrar tesekkur ederim
Hepinizi cok seviyorum ve burada oldugum icin cok mutluyum
Iyiki varsiniz , iyiki hanimefendi sitesinde uye olmusum harikasiniz herbiriniz ayri ayri

palmiye

Daimi Üye
Tepki
498
Ayrica arkadaslar hepinize tesekkur ettim daha yeni fark ettim kabaligimi mazur gorun
Acemilikten olsa gerek dikkatimden kacmis sizin guzel selamlariniza tekrar tesekkur ederim
Hepinizi cok seviyorum ve burada oldugum icin cok mutluyum
Iyiki varsiniz , iyiki hanimefendi sitesinde uye olmusum harikasiniz herbiriniz ayri ayri

SEN ÇOKK İYİİ VE TATLI Bİİ ANNESİN.YAŞİN KÜÇÜK AMA ZEKAN BÜYÜK..

külkedisi

Daimi Üye
Tepki
392
hoşgeldin aramıza burda güzel arkadaşlıklar kuracaksın.Herkes anlayışlı ve yardımsever
bende 40 yaşında bir bayanım 17 yaşında bir kızım ve 9 yaşında bir oğlum var.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar