Beren Saat 'aklını yemek üzere'!

Kristen Stewart

Daimi Üye
Tepki
49.274
Beren Saat 'aklını yemek üzere'!

Beren Saat'in başrol oynadığı ve bölüm başına 40 bin TL kazandığı 'Fatmagül'ün Suçu Ne' dizisinde mutlu olmadığı iddia edildi. Güzel oyuncunun dostlarına, 'Müstehcen davranışların sonu gelmiyor. Aklımı yemek üzereyim' dediği öğrenildi...

beren-saat-16110_ic-3052_334.jpg

Aşk-ı Memnu ile yıldızı parlayan Beren Saat, 'Fatmagül'ün Suçu Ne?' dizisinde oynadığına bin pişman olduğu iddia edildi.

Fatmagül'ün iç çamaşırından sonra şişme bebeklerinin piyasaya çıkacağı haberleri karşısında oldukça üzgün olan Saat, geçtiğimiz günlerde eğlenmeye gittiği mekanda gençlerin de sözlü tacizine uğramıştı.

Dostlarına projeyi kabul ettiğinden dolayı çok pişman olduğunu dile getiren Saat, "Müstehcen davranışların sonu gelmiyor. Aklımı yemek üzereyim. Çok mutsuzum. Sinirlerim bozuldu. Başarılı bir iş yaptığımızı düşünürken aldığım tepkiler hep olumsuz. Bunaldım artık" diyerek dert yanıyormuş.

İki yıl daha sürecek olan 'Fatma-gül'ün Suçu Ne' dizisinden Beren Saat bölüm başına 40 bin TL ücret alıyor.
(Milliyet)

incitanemtuana

Daimi Üye
Tepki
28.177
ne yapsan yaranamazsin
bi dizide kötü kadini oynarsin sap diye yapisir sanki alninda yaziyo
tecavüzcü olursun lakap takilir
nekadar cok seviyoruz hemen gercek hayatda onlari öyle yapmayi
demekki hala ayirt etme kabiliyetimiz yok cok yazik:dertli:

S

Saffarri

Misafir
yahu bi diziden niye bukadar etkileniliyo anlamiyorum sadece dizi bu. tabiki bukadar acik bisekilde gosterilmeseydi cekilmeseydi daha iyidi ama sonucta bi dizi)))) niye bukadar abartiliyo acep:kptmya:

Arina

Daimi Üye
Tepki
50.486
Yazık diyorum sadece. Bizim milletimize tabii:kahve:

Tepki
914
tecavüz sahnesine tepkide bence haklılar ..ben de izleyemedim sinirlerim bozuldu ..bi ara haberlerde hep gösteriyorlardı ...çok etkileniyordum ...ama abartmaları saçma yani ...insanlarmızın hayatı dizilerden ibaret olduğu için öyle içselleştiriyorlarki diziyi ortaya böyle durumlar çıkıyor işte :kahve: ah bu dizileri izlediğimiz kadar eğitim,sanat ,bilim dalında da başarılı olsaydık ne olurdu :dertli:

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar