Beren Saat'e şok taciz

ilk_nur

Daimi Üye
Tepki
37.065
Beren Saat'e şok taciz
Beren Saat, beklemediği taciz sonrası ne yapacağını şaşırdı

566469_detay.jpg

Güzel oyuncu Beren Saat, Fatmagül'ün Suçu Ne? dizisinde "Mukaddes Yenge"yi canlandıran rol arkadaşı Esra Dermancıoğlu ile birlikte eğlenmek için gittiği Asmalı Mescid'deki "Cumba" adlı mekanda görüntülendi.
Ayakligazete.com'un haberine göre, güzel bir akşam yemeği yiyen ve eğlencenin tadına da doyan Beren Saat, aynı mekanda eğlenen bir grup erkek tarafından sözlü bir şekilde tacize uğrayınca ne yapacağını şaşırdı.
BEREN'İN SUÇU NE?
Alkolün dozunu kaçırdığı gözlenen ve Fatmagül'ün Suçu Ne? dizisindeki tecavüz sahnesinin etkisinde kaldığı anlaşılan 5-6 erkeğin "Beren, bizim şu arkadaşa da yardımcı ol!" demesi üzerine Beren Saat şok oldu. Uğradığı sözlü taciz yüzünden neredeyse ağlayacakmış gibi tavırlar sergileyen ve basın mensuplarının ilgisinden sıkılarak "Lütfen, konuşmak istemiyorum!" diyerek mekandan hızlı adımlarla uzaklaşmak isteyen Beren Saat, "Fatmagül" yüzünden kötü sonlanan gecesinin ardından evinin yolunu tuttu.

OP
ilk_nur

ilk_nur

Daimi Üye
Tepki
37.065
çok inandırıcı oynuyor ya ondan heralde..ama millet neden dizilerle gerçek hayatı bu kadar da birbirine karıştırıyor anlamak zor

Arina

Daimi Üye
Tepki
50.486
Ben Beren'de suç bulmuyorum. Böyle lafları da kaldırması gerekmiyor bence. Dünyada Fatmagül gibi bir sürü kız var, hepsine aynı laf mı söylenmesi lazım? Bu kelimeyi söyleyen kişiler maalesef insanlıktan nasibini almamış tipler. Yazık -kizgin-kizgin

sadiye

Admin
Admin
Tepki
56.319
Bence bazi kisiler olaylari abartiyorlar. O dizide sahnelenen bir olay. Gercekle ilgisi yok. Böyle lafli tacizlere maruz kalmasi cok üzücü. Ne salak insanlar var ya. -kizgin

zuzu44

Daimi Üye
Tepki
8.685
ama malesef bizim insanlarımız böyle sadiş berende bunları bilmesi lazım ve takmaması lazım böyle şeyler olduğunu tahmin etmesi gerekiyodu

Lilav

Daimi Üye
Tepki
21.987
Ben Beren'de suç bulmuyorum. Böyle lafları da kaldırması gerekmiyor bence. Dünyada Fatmagül gibi bir sürü kız var, hepsine aynı laf mı söylenmesi lazım? Bu kelimeyi söyleyen kişiler maalesef insanlıktan nasibini almamış tipler. Yazık -kizgin-kizgin

-alkis-alkis-alkis-alkis
katiliyorum arisim sonucta bu duruma düsen kizin degil onu bu duruma düsenlerin ayibi -kizgin

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar