Beren Saat'ten Şok Eden Hareket

duyguuuu

Daimi Üye
Tepki
489
Beren Saat, alışveriş poşetleriyle görüntülenmek istemeyince ilginç hareketleri şaşırttı.

Güzel oyuncu Beren Saat, Etiler'de alışverişte görüntülendi. Elinde çuvala benzeyen iki adet poşet ile objektiflere yakalanan güzel oyuncunun davranışları şaşırtıcı oldu.

"YA POŞETLER AĞIR GELDİ YA DA ŞÖHRET"

İlk önce elindeki poşetleri arkasına gizlemeye çalışan Saat, daha sonra "beni poşetlerle çekmeyin" diyerek elindeki poşetleri sert bir şekilde yere bıraktı. Güzel oyucunun yaptığı bu hareket görenleri de bir hayli şaşırttı. Elindeki poşetleri yere bıraktıktan sonra hızlı adımlarla alışveriş merkezin içinden dışarıya çıktı. Saat, birkaç dakika sonra vale görevlisiyle birlikte gelip poşetlerini aldı. Ama poşetleri kendisi değil, vale görevlisine taşıttırdı. Bu hareketi şaşkınlıkla izleyenler ise "Beren Saat'e ya poşetler ağır geldi, ya da şöhret. O yüzden poşetleri taşımadı" demekten kendilerini almadılar.

kaynak:haberler.com

Ayben

Daimi Üye
Tepki
771
Sanırım poşetlerin karizmasını yerle bir ettiğini düşündü garibim:)

Bizlerin karizma sorunu olmadığı için yıllardır kendi poşetlerimizi kendimiz taşıyoruz
şöhret olmak çok zor çokkkk:)

Şahmaran.

Admin
Admin
Tepki
50.403
ŞÖHRET ağır gelmiştir:huhuu:

Şöhret değil canım,poşetler ağır geldi.
Zaten söylemiş poşetlerle beni görüntülemeyin diye..
Ayben'e katılıyorum,yıllardır kendi poşetlerimizi kendimiz taıyoruz,biz şöhret değiliz ancak kendimizce bizimde bir karizmamız var değilmi:eller:

esmeryarim

Daimi Üye
Tepki
3.148
Şöhret değil canım,poşetler ağır geldi.
Zaten söylemiş poşetlerle beni görüntülemeyin diye..
Ayben'e katılıyorum,yıllardır kendi poşetlerimizi kendimiz taıyoruz,biz şöhret değiliz ancak kendimizce bizimde bir karizmamız var değilmi:eller:

şöhret olanın karizma meselesi ben kendi fikrimi sundum sadece :)
:gulegule:

füreyya

Daimi Üye
Tepki
2.320
Sanku berenin posetli halini dizilerde hic mi gormedik.
Kendine usak tutsun diva gibi o zaman

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar