Beren'in canı çok sıkıldı!

sadiye

Admin
Admin
Tepki
56.319
Beren'in canı çok sıkıldı!

Bir yıldır aşk yaşayan Beren Saat ve Kenan Doğulu hafta sonu güzel havanın keyfini çıkardı

attachment.php

İki sevgiliyi bir kafede sohbet ederken gören hayranları, fotoğraf çektirmek için sıraya girdi. Kenan Doğulu'nun hayranları ile poz verdiği fotoğraf Beren Saat'in fan sayfasında yayınlandı. Beren Saat'in fotoğraf çekimi sırasındaki sıkıntılı halleri gözlerden kaçmadı.

Haber Türk

Ekli dosyalar

• 826889_detay.jpg
    826889_detay.jpg
    25 KB · Görüntüleme: 58

duyguuuu

Daimi Üye
Tepki
489
bence tam o sırada sıkıntılı bir konu konuşuyorlardı baksanıza gözünde gözlük var, belki de ağlamış. o yüzden ya benimle de çekilmek isterlerse diye tedirgin bence :) kıskançlık olamaz.

yakışmaz berene :)

OP
sadiye

sadiye

Admin
Admin
Tepki
56.319
Bence o gözlük arkasina saklanmak icin takiliyor, yani taninmayacaklarini mi saniryorlar :tskler:

Aslinda bunlara alisik olmali ama kötü bir günde olmus olabilir tabii.

Bu arada Kenan Dogulu ne kadar yasli cikmis ya fotoda. :lululu:

duyguuuu

Daimi Üye
Tepki
489
Bir muhabirin bu konudaki yorum kızlar;

Beren'in o fotoğraftaki halini ben farklı yorumluyorum. Kıskançlık yok ortada. Sevgilisiyle sakin bir gün geçirmek, belki de sadece bir kahve içmek için dışarı çıkmış. Beren o fotoğrafta yer almak istemedi çünkü makyajsız, bakımsız ve yorgundu. Fotoğrafı çeken kişi de geniş açıdan görüntü alınca o kareye Beren de dahil oldu. Böyle olacağını bilseydi zaten o da poz verirdi. Tamamen fotoğrafta yer almak istememesinden kaynaklı bir durum. Beren her gittiği yerde erkekler tarafından çevrilip fotoğraf çektirilmek istense Kenan'ın bozulacağı bir durum olur. Ancak Kenan'ın etrafında ona ölüp biten genç kızlar yok. Hayran kitlesinin yaş ortalaması çok küçük. Beren'in yaşındaki havalı, çekici kadınlar yok Kenan'ın çevresinde. Ben bugüne kadar görmedim böyle bir şey. Kenan'ın bugüne kadar olan sevgilileri ya kendi yaşıtında ya da kendisinden büyük oldu. Hiçbir zaman yaşı küçük kişilerle birlikte olmadı. O yüzden de Beren, Kenan'ın bu tarz fotoğraflarda yer almasını asla kıskanmaz.

kaynak:haberler.com

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar