Bergüzar Korel... Halit'in Öpüşme Sahnelerinde İrite Oluyorum!

gül gazeli

Daimi Üye
Tepki
1.321
Bergüzar Korel, eşinin 'Muhteşem Yüzyıl' dizisindeki sevişme sahneleriyle ilgili şok itiraf...

Profesyonellik de bir yere kadar! Geçtiğimiz aylarda eşi Halit Ergenç'le birlikte Yunanistan'da yayınlanan 'Super Star' adlı bir TV programına katılan Bergüzar Korel, mesleğinin zorluğuyla ilgili şu itirafta bulundu: "Biz, birbirine âşık bir çiftiz. Ve ekranda birilerinin eşinize dokunması, o resmi görmek insanın hoşuna gitmiyor. Çok zor bir meslek bu."

Bergüzar Korel, eşinin öpüşme sahnelerinin içini acıttığını söyleyip "Biz çok medeniyiz desek de sonuçta kadın ve erkeğiz. Halit'i o sahnelerde görünce irite oluyorum" itirafında bulundu. Bergüzar Korel'in bu açıklamasına rağmen Ergenç, 'Muhteşem Yüzyıl'daki cesur sahnelerde yer aldı.

Arina

Daimi Üye
Tepki
50.486
Ben açıkcası izin veremezdim. :dertli: Gerçi o dünyadan biriyle beraber olamazdım yane. :kahve:

nk83

࿐*⁀➷
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
83.983
Ben birşey söyleyeyim mi bence Bergüzar Korel dikkat etsin yani Hürrem'i oynayan kız biraz evliliği için tehlikeli gibi geldi bana temenni etmem ama bu dizi sürerken bir boşanma haberi gelebilir yani...

P

pure life

Misafir
nk38 in yormlarna katlyrm. insanlar böle şylre nasl katlanıyor blmyrm valla:iyyyy:

elasu

Daimi Üye
Tepki
3.393
Ben birşey söyleyeyim mi bence Bergüzar Korel dikkat etsin yani Hürrem'i oynayan kız biraz evliliği için tehlikeli gibi geldi bana temenni etmem ama bu dizi sürerken bir boşanma haberi gelebilir yani...
olsada hak etmiş olur çünkü kendiside halit ergençle aynı dizide oynarken(binbir gece),
Tan sağtürk`ü bırakıp halit ergençle beraber oldu.ozaman anlar ...:kayris:

nk83

࿐*⁀➷
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
83.983
olsada hak etmiş olur çünkü kendiside halit ergençle aynı dizide oynarken(binbir gece),
Tan sağtürk`ü bırakıp halit ergençle beraber oldu.ozaman anlar ...:kayris:

Dedikodu yapalım azcık :) Halit Ergenç'te yeni evlendiği karısınından boşanmıştı ya o zamandan beri sevmem ikisinide birde yalanladılar falan milleti ne sanıyorlarsa yuva yıkının yuvası olmaz derler ama çocukları var o yüzden istemem aynısı olsun...

elasu

Daimi Üye
Tepki
3.393
o çocuğun temelini zaten yıkık gönüller üzerine attılar.sanırım çocuk yaparken ikiside ayrılmamıştı

nk83

࿐*⁀➷
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
83.983
Doğru öyle olmuştu ama onu bunu bilmem nk söylediydi dersiniz gerçekte bir yakınlaşma olur bu ikisinde ahanda imzamı atıyorum :)

nk83

࿐*⁀➷
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
83.983
Görün diye yazdım zaten ilerde ilk ben duyurdum diye hava yapıcam :kptmya: hale bak ya boşattım resmen çifti iki dakikada :)

gülbin

Daimi Üye
Tepki
2.180
eee hatun o kadar güzel ki kısmamak elde değil bence:)valla birbirimize aşık bir çiftiz demesine hiç bakmayın..bu camiada her an herşey olabilir ne aşklar bitti oooooooooooo...

OP
gül gazeli

gül gazeli

Daimi Üye
Tepki
1.321
oda yuva yımıştı zaten bi zamanlar onlara göre normal çorap değişir gibi koca sevgili değişiyolar anacımmmmmmmmm:rujsigara:

nk83

࿐*⁀➷
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
83.983
Attım valla :kptmya: hayırlı uğurlu olsun ne diyeyim...

Çikolata

Daimi Üye
Tepki
5.378
böyle bir açıklama yaptığına göre yolunda gitmeyen onu huzursuz eden bişeyler olabilir bence yakında anlarız:dertli:
ama sanatmış meslekmiş bana saçma geliyo ateşle barut sonuçta:cikolata:

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar