Berkin Elvan'ı kaybettik

Kristen Stewart

Daimi Üye
Tepki
49.341
Berkin Elvan'ı kaybettik

Gezi olayları sırasında ekmek almaya giderken başından gaz kapsülü ile vurulan Berkin Elvan 269 gün süren yaşam mücadelesini kaybetti.

berkin-elvan_1923360173531ea1df42161.jpg

Berkin Elvan'ın ailesi Twitter'dan ''Halkımıza : Saat 07.00 Berkin Elvan'ı evladımızı kaybettik. Başımız sağolsun'' diye acı haberi duyurdu.

Berkin Elvan bu sabah saat 07.00'de yaşamını yitirdi... İstanbul Okmeydanı'nda Gezi Parkı eylemleri sırasında ekmek almak için evden çıktığı sırada başından polisin attığı gaz fişeği ile vurulan Berkin Elvan'ın vefatını ailesi duyurdu. Ailenin Twitter'dan yaptığı açıklamada komada 269 gün geçiren ve 15. yaşına giren Elvan'ın sabah saat 07.00'da yaşama veda ettiği belirtildi.

928590_0f550dd39fe54321cc1b6ac64dffafc0_1314694571531ea6d5546f1.jpg

-sumeyye

Daimi Üye
Tepki
4.992
Allah (cc) dan rahmet dilerim zaten olan hep masumlara oluyor Rabbim mekanını cennet etsin Ailesine de sabırlsrın büyüğünü versin İnşallah
o ortalıgı cehenmene çevirenleri de Rabbim bildiği gibi yapsın Rabbime havale ettim Rabbim bir daha yaşatmasın cennet vatanımızın kıymetin bilelim İnşallah düşününce cennette yaşıyoruz ama malesefki kıymetini bilmiyoruz İnşallah bir daha yaşanmaz böyle kötü olaylar

o gunleri hatırlamak bile istemiyorum evimizden çıkamadığımız günlerdi o günler çok kötüydü

Çilekli Sakız

Genel Yönetici
Genel Yönetici
Tepki
5.840
15 yasindaydi daha.
Umutlari,hayalleri,dusleri,cocukluk aliskanliklari vardi.
Guzel bir egitim alip,askere gidecekti belkide...
Is sahibi olup yuva kuracakti,belkide sevdigi asik oldugu kadinla...
Ama olmadi hicbiseyden habersizken olanlar oldu kendini hastane koselerinde buldu.
Cocuk daha 15 yasinda..
Yurekleri yakti berkin.
Belkide kurtulustu olumu ama yasasaydi milyonlarca abisi,ablasi vardi,olmustu...
Simdi soruyorum,kufur etmek istemiyorumda
HANGI ABDEST TEMIZLEYECEK ELLERINIZDE KI KANI ?

xAd5k0.jpg

Bazıları için vicdan, Mısırlı Esma için ağlayıp, Berkin'in adını bile anmamaktır.Tarih sizi affetmeyecek.

dilo$

Daimi Üye
Tepki
342
15 yasindaydi daha.
Umutlari,hayalleri,dusleri,cocukluk aliskanliklari vardi.
Guzel bir egitim alip,askere gidecekti belkide...
Is sahibi olup yuva kuracakti,belkide sevdigi asik oldugu kadinla...
Ama olmadi hicbiseyden habersizken olanlar oldu kendini hastane koselerinde buldu.
Cocuk daha 15 yasinda..
Yurekleri yakti berkin.
Belkide kurtulustu olumu ama yasasaydi milyonlarca abisi,ablasi vardi,olmustu...
Simdi soruyorum,kufur etmek istemiyorumda
HANGI ABDEST TEMIZLEYECEK ELLERINIZDE KI KANI ?

xAd5k0.jpg

Bazıları için vicdan, Mısırlı Esma için ağlayıp, Berkin'in adını bile anmamaktır.Tarih sizi affetmeyecek.

özellikle ''Bazıları için vicdan, Mısırlı Esma için ağlayıp, Berkin'in adını bile anmamaktır . Tarih sizi affetmeyecek.'' bu olmak üzere kelimesi kelimesine katılıyorum canım her söylediğine .
Allah rahmet eylesin :(

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar