Beroş'un Kaleminden .. (Minik Kalpten Büyük Dünya)

be_reN

Daimi Üye
Tepki
1.856
MİNİK KALPDEN BÜYÜK DÜNYA
Bilmiyorum bugün bu küçücük yerde kaçıncı günüm…Bilmiyorum buradan ne zaman çıkıp doya doya kokunu içime çekip kollarında uyuyacağımı…Ama ama biliyor musun anneciğim ben artık seni duyabiliyor, hissedebiliyor seninle ağlayıp seninle gülebiliyorum…Dokunduğunda bana ; ellerimi sana uzatıyorum . Sahi sahi sende beni hissediyor musun? O yumuşak, narin, hassas ellerini tuttuğumu hissediyor musun? Sana dokunduğumu biliyor musun?
Dün gece , yine çok üzüldüm anne!! Biliyorum sende ağladın benimle. Birlikte el ele gönül gönüle verip hıçkıra hıçkıra çıktık sabaha. Söyle anne söyle neden üzüyor babam seni? Neden böylesine acımasızca ağlatıyor seni ? İçinde varlığımı bile bile üstelik ! Babam çok mu kötü biri anne ? Yoksa yoksa babam bizi sevmiyor mu anne ?
Bazen duyuyorum sizi öpüyor gülüyor şakalaşıp eğleniyorsunuz… Birbirinize öyle güzel öyle içten öyle sevgi dolu sesleniyorsunuz ki sanki ağzınızdan çıkan kelimeler bir daha bir daha çıkıyor… Babama bir aşkım diyorsun sanki ağzından bir aşkım daha çıkıyor… İşte o zaman öyle seviniyor öyle mutlu oluyorum ki … Sevginizin büyüklüğünü aşkınızın yüceliğini iliklerime kadar hissediyorum…
Ama ama bir de babam… Of! Şu babam … Sana bağırdığında o ses kulaklarımda çınlıyor! Tartışıp seni üzüp ağlattığında zaten küçük olan bu dünyam işte bu yer iyice daralıyor! İçinde bunalıyor nefes alamıyorum anne… Bir an önce çıkıp sana destek olayım, yanında olayım, sana doya doya sarılayım istiyorum. Ama bu zar ah işte bu zar taş kesiliyor… Yıkılamaz, aşılamaz birer duvar oluyor… Üzerime üzerime geliyor anne! Korkuyorum …
Burdan çıktığımda acaba bana da boyle yapar mı? Yapar mı anne ne dersın anne ?
Biliyor musun bazen hatta çogu zaman bir an once çıkıp kurtulmak, kollarında olmak, sana olan hasretimi, özlemimi dindirmek kavuşmak istiyorum… Koynunda uyumak, ellerini tutmak, sana doya doya bakabilmek istiyorum…
Ama bazen de hep kalayım burda hiç çıkmayayım diyorum… Korkuyorum çünkü anne çok korkuyorum … Nereye geleceğimi, kimlerle karşılasacağımı, ne yapacağımı ne yiyip içeceğimi hiç bilemiyorum. Herşey değişecek . Tüm düzenim alt üst olacak!
Ama ne olursa olsun biz birbirimize destek olur, korur kollar, yardımcı oluruz değil mi anne? Birbirimizi hiç üzmez, ağlatmaz, kırmaz, incitmez, bağırmayız birbirimize degil mi annem? Onca zaman oldu… Ayrıyız, hasretiz birbirimize. Kavuşacağımız zamanı iple çekiyoruz… Biliyorum sende çok heyecanlı ve sabırsızsın benim gibi… O yüzden biz birbirimize yeteriz degil mi anne?
Unutmadan şunu da söyleyeyim sana anneciğim. Bazen çok üşüyorum biliyor musun? En çok da geceleri. Babam uyurken sana hic bakmıyor mu anne? Belli ki üzerin açılıyor fark etmiyor mu? Bu adam bizi hiç mi düşünmüyor anne? Benim derdim sensin annem… Ya üşütüp hasta olursam seni de hasta edip üzersem? Bir de benim için, benim yüzümden ağlarsan! İşte o zaman dayanamam kıyamam sana annem…
Sana bir an önce kavuşmanın özlemi, hasreti, heyecanı içindeyim yani anneciğim anlayacağın… Ne zaman bitiyor bu ayrılık, ne zaman kavuşuyoruz , ne zaman buradan çıkıyorum? Ne zaman kollarına alıp okşayıp koklayacaksın beni? Ne zaman…
Söyle anneciğim söyle daha çok var mı?

OP
be_reN

be_reN

Daimi Üye
Tepki
1.856
anne karnın da kı canların o mınık dunyalarında neler yasadıgını nasıl seyler dusunup neler hısettıklerını anlamaya calısarak uzun zaman once yazdıgım bır yazıydı umarım begenırsınız -hmm:eek:

incitanemtuana

Daimi Üye
Tepki
28.177
büyük bir keyifle okudum inanki
tüylerim diken diken oldu
o güzel yüregine gönlüne kalemine saglik canim
paylasimin icin tüm kalbimle tsk ederim
:eek::eek::eek:
devaminida 4gözle beklerim

Es_se

Daimi Üye
Tepki
22.496
anne karnın da kı canların o mınık dunyalarında neler yasadıgını nasıl seyler dusunup neler hısettıklerını anlamaya calısarak uzun zaman once yazdıgım bır yazıydı umarım begenırsınız -hmm:eek:

cnm benım senın kalemını herzman taktır ettım yorumların cok guzel kalemın kuvvetlı ıns dusunmekte degıl yasayarak hıssederek bu duyguyu tat

OP
be_reN

be_reN

Daimi Üye
Tepki
1.856
büyük bir keyifle okudum inanki
tüylerim diken diken oldu
o güzel yüregine gönlüne kalemine saglik canim
paylasimin icin tüm kalbimle tsk ederim
devaminida 4gözle beklerim

oyyy ıncımm tskler canım :sarilma: cok duygulandırdınız benı bee sabah sabah :aglayan: tskler fundam cansınn :iloveyou: kagıt kalem oldugu surece devam ınsallah benı durdurmak mumkun mu :dil::eek:

OP
be_reN

be_reN

Daimi Üye
Tepki
1.856
cnm benım senın kalemını herzman taktır ettım yorumların cok guzel kalemın kuvvetlı ıns dusunmekte degıl yasayarak hıssederek bu duyguyu tat

esommm canımsın bılın demıı :sarilma: demeyın bana bolee bee :aglayan: aglatıyonuzz sonraa tskler bıtanem ınsallah canısı ınsallah hep bırlıkte :sarilma::aglayan:

Es_se

Daimi Üye
Tepki
22.496
cnm rabbıme duam aynı donemlerde bebek ısteyıp hamıle kalalım canım benım senı cok sevıyorum canımsın:eek::eek:

OP
be_reN

be_reN

Daimi Üye
Tepki
1.856
bi anne adayı olarakk bebeğimden gelen bi mektupmuş gibi okudum yazını.çok çok güzel yazmışsın..yüreğine sağlıkk:hhhhhh:

:aglayan::aglayan: cok duygulandım yaa Rabbım sag salım saglıkla huzurla mutlulukla kucagına almayı nasıp etsın canını cok tesekkur ederım canım begenmene cok sevındım :hhhhhh: ınsallah mınıgının duygularına hıslerıne tercuman olabılmısımdır :dusun:

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar