Güneşli bir gündü.genç bir adam parkta yanında oturan diğer adama bakın,salıncakta sallanan şu kırmızı kazaklı çocuk benim oğlum.dedi.adam gülümseyerek güzel bir oğlunuz var dedi.diğer salıncaktakimavi kazaklı çocukta benim oğlum,sonra saatine baktı ve heyyy todd,sanırım artık gitme zamanı diye seslendioğluna.çocuk salıncakta yükselirken beş dakika daha baba lütfen yalnızca beş dakika daha diye karşılık verdi babasına.adam başını peki anlamında sallayınca çocuk neşeyle sallanmaya devam etti.dakikalar sonra adam ayağa kalkarak tekrar seslendi oğluna toddd artık gidelim mi,ne dersin?çocuk yine gitmeye isteksiz ne olur baba beş dakika daha lütfen beş dakika diye bağırdı babasına.adam tamam deyince tatlı çocuk kahkahalar atarak sallanmaya devam etti.sonunda genç adam dayanamadı ve sesinde gizli bir hayranlıkla ne kadar sabırlı bir babasınız dedi.diğer adam gülümsedi.sabır değil yaptığım dedi .büyük oğlum tommmyi geçen yıl burada sarhoş bir sürücünün çarpması sonucu kaybettim .buraya yakın yolda bisiklet sürüyordu.tommye hiç yeterince zaman ayırmamıştım.oysa şimdi onunla beş dakika daha fazla birlikte olabilmek için herşeyi yapardım.toddla aynı hatayı yapmayacağıma söz verdim kendi kendime.o her beş dakika daha baba dediği zaman oyun oynamak için beş dakika daha kazandığını düşünüyor,oysa işin gerçeği ne biliyormusunuz?ben onu oyun oynarken beş dakika daha fazla izleyebiliyorum ,asıl kazanan benim...