Beş dakikada boşandılar

ilk_nur

Daimi Üye
Tepki
37.065
Beş dakikada boşandılar
Özge Borak ve Bülent Şakrak’ın dört yıllık evlilikleri tek celsede bitti

565058_detay.jpg

ŞU sıralar “Küçük Kadınlar” dizisinde ‘Eylül’ karakterini canlandıran Özge Borak (28), 14 Ekim’de, avukatı aracılığıyla Sarıyer Aile Mahkemesi’ne başvurarak dört yıllık eşi Bülent Şakrak’a (33) boşanma davası açmıştı. Hurriyet'in haberine göre bir süre önce Şakrak’la birlikte yaşadığı evi terk ederek, İstanbul Devlet Opera ve Balesi Başkoreografı olan babası Selçuk Borak’ın evine taşınan Borak, eşiyle aralarında “fikri ve ruhi” anlaşmazlık bulunduğunu, şiddetli geçimsizlik yaşadıklarını savundu. Borak, eşiyle birbirlerinden karşılıklı olarak maddi-manevi herhangi bir taleplerinin olmadığını kaydetti. Sarıyer Aile Mahkemesi’nde dün görülen duruşmaya katılan Borak ve Şakrak, boşanmak istediklerini tekrarladı. Çift, beş dakika süren duruşmada boşandı. Çift arasında yapılan protokol uyarınca Beykoz’daki ev Şakrak’ta kalacak, Balıkesir’deki evin yarı hissesi Borak’ın olacak ve Şakrak eski eşine 80 bin TL verecek.

sıladayım

Daimi Üye
Tepki
27.374
Üzüldüm yaaa Özge ve Bülent çok sevdiğim oyunculardı evlendiklerini duyunca yakışmışlar diyordum yazık yaa
Böylece sanatçılar arasındaki evlilik fazla sürmüyor sözü birkere daha ıspatlanmış oldu

sekiz

Üye
Tepki
47
evli bile olduklarını bilmiyordum açıkcası
çok magazinsel değiller ondandır
ama üzüldüm şimdi okuyunca
haklarında hayırlsıı

OP
ilk_nur

ilk_nur

Daimi Üye
Tepki
37.065
bundan sonraki hayatları güzel geçer inşallah

Arina

Daimi Üye
Tepki
50.486
Medenice ayrılmaları güzel. Bundan sonraki hayatlarında umarım ikisi de mutlu olurlar.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar