Beyaz Eşyalar Hakkında Yardımlarınızı bekliyorum ..

En İyi Beyaz Eşya Markası Hangisi ?

• Kullanılan toplam oy
    19

_Dersena_

Daimi Üye
Tepki
1.750
Bu ay beyaz eşyalarımızı almaya başlayacagız .. ilk önce çamaşır makinası yada bulaşık makinası alacagız .. markalar ve fiyatlar konusunda sizlere danışayım dedim .. Yorumları bekliyorum hangi markayı tercih etmeliyim fiyat aralıgı nedir..

office

Daimi Üye
Tepki
1.158
dersena
benim eşyalar bayağı eskidi
tabi şimdikilerin özelliklerini bilmiyorm o yüzden.
ama şunu biliyorm beyaz eşyada bosch ve philips en kaliteli markalar

en sevmediğim ve hiç almayı bile düşünmdeğim markalar ise
beko
profilo
arçelik
vestel
ariston

Diğer konu kapandığı için buradan devam edeyim...

Hülyanın yukarıdaki mesajına katılıyorum.. özellikle Vestel ve Arçelik den o kadar ağzım yandı ki..

Arina

Daimi Üye
Tepki
50.486
Tek seçenek hakkım olduğu için Bosch dedim; ama Siemens'te gayet iyi..

Ben kendi kullandıklarımdan örnek vereyim;

Çamaşır makinem bundan; 8 kg. gayette güzel.

bosch-logixx-camasir-makinesi.jpg

Tabii 3 yıl önce almıştık. Şimdi bunun yenileri çıkmıştır dizayn farklılığı olacaktır.

Kurutma makinesi;

attachment.php

Bulaşık makinem;

11092115471472709.jpg

Buzdolabım da bunun beyazı;

bzdolabi.jpg

Evimde turbo ankestre fırın, davlumbaz, mikrodalga ve gömme ocak olduğu için onları almamıştım.

Bu arada 3 yıl öncesi bu kadar ürünü sanıyorum 5,000 TL civarı almıştık. Yanlış olmasın gerçi; ama aklımda kalan tutar bu.

Ekli dosyalar

• Adsız.jpg
    Adsız.jpg
    14,8 KB · Görüntüleme: 106

günce

Daimi Üye
Tepki
658
Canım benim sana önerim siemens olacak..Bilemiyorum nekadar bir bütçe ayırdın ama, kaliteli ürün herzaman daha uzun ömürlü oluyor.. Ben 1 yıl önce siemens marka Ç.makinasını hatırladığım kadarıyla 1.850 YTL. almıştım.Bu marka yurtdışından ithal ediliyor. Yardımcı olabidiydiysem ne mutlu bana...:findikim:

OP
_Dersena_

_Dersena_

Daimi Üye
Tepki
1.750
Diğer konu kapandığı için buradan devam edeyim...

Hülyanın yukarıdaki mesajına katılıyorum.. özellikle Vestel ve Arçelik den o kadar ağzım yandı ki..

Tek seçenek hakkım olduğu için Bosch dedim; ama Siemens'te gayet iyi..

Ben kendi kullandıklarımdan örnek vereyim;

Çamaşır makinem bundan; 8 kg. gayette güzel.

bosch-logixx-camasir-makinesi.jpg

Tabii 3 yıl önce almıştık. Şimdi bunun yenileri çıkmıştır dizayn farklılığı olacaktır.

Kurutma makinesi;

attachment.php

Bulaşık makinem;

11092115471472709.jpg

Buzdolabım da bunun beyazı;

bzdolabi.jpg

Evimde turbo ankestre fırın, davlumbaz, mikrodalga ve gömme ocak olduğu için onları almamıştım.

Bu arada 3 yıl öncesi bu kadar ürünü sanıyorum 5,000 TL civarı almıştık. Yanlış olmasın gerçi; ama aklımda kalan tutar bu.

Canım benim sana önerim siemens olacak..Bilemiyorum nekadar bir bütçe ayırdın ama, kaliteli ürün herzaman daha uzun ömürlü oluyor.. Ben 1 yıl önce siemens marka Ç.makinasını hatırladığım kadarıyla 1.850 YTL. almıştım.Bu marka yurtdışından ithal ediliyor. Yardımcı olabidiydiysem ne mutlu bana...:findikim:

teşekkür ederim fıstıklar değerli fikirleriniz için .. inşaALLAh diğer arkadaşlarda katılır oylamaya ona göre bi karar verecegim..

p@g

Daimi Üye
Tepki
1.122
Babam evinde de kendi evimde de Arçelikten şaşmadık, şükür bir sorun yaşamadım.

*Bilgin*

Daimi Üye
Tepki
1.716
benim kullandığım beyaz eşyalar arçelik ve bosch
ama şimdi alıcak olsam kesinlikle hepside bosch olurdu.

ilk_nur

Daimi Üye
Tepki
37.064
benimkiler arçelik marka olarak ne alırsın bilemem ama özellikle fırın ve davlumbazını ankastre almamanı tavsiye ediyorum kullanımı temizliği çok zor hemen çiziliyo en ufak bişeyde leke oluyo...normal gri renk buzdolabı da alma o da hep parmak izi oluyo benimki inoks buzdolabımdan memnunum ama fırınımı keşke beyaz klasik alsaymışım diyorum valla

Tepki
80
Beyaz eşya alacak olanlara şiddetle şu siteyi tavsiye ediyorum.
Genelde çamaşır ve bulaşık makinesi için Profilo, Bosch ve Siemens gibi markaları öneriyorlar. LG, Samsung gibi markalarında bazı modelleri öneriliyor. Profilo yerli malı değil Bosch satın aldı ve üretiyor, Bosch un modellerinin bir çok muadilini daha uygun fiyata bu markada bulabilirsiniz. AEG- Elektrolux de önerilenler içinde.

Karalamak istemem ama Ariston, Vestel, Arçelik ve Beko kesinlikle tavsiye edilmiyor. Tabi biraz da şans işi, mesela bizim Tv miz Regal marka çok memnunuz.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar