Beyaz Jean Kot Modelleri

Şekerpare

Daimi Üye
Tepki
20.501

xkate-beyazjean6-550x874.jpg

x-kate-beyazjean5.jpg

x-heidi-beyazjean3.jpg

x-beyazkotlar3-485x420.jpg

x-audrinaw-beyazjean-485x754.jpg

x-ashley-beyazjean2.jpg

Teri+Hatcher.jpg

Paris-Hilton-19.jpg

Paris-Hilton-15.jpg

megan-fox-041911-11.jpg

H

Hera

Misafir
Artık havaları geldi Beyaz Kotun İzmirde rahat giymeye başladım sıcak azda olsa azaldı deyebilirim ehh işteee

OP
Şekerpare

Şekerpare

Daimi Üye
Tepki
20.501
bende hep diyorum eşime beyaz jean alıcam diye sallıyo beni :hihi: alırız alırız canım diyo :hihi: işten alışverişe zamanda bulamıyorum ki gidip alıyım :uzgun:

H

Hera

Misafir
bende hep diyorum eşime beyaz jean alıcam diye sallıyo beni :hihi: alırız alırız canım diyo :hihi: işten alışverişe zamanda bulamıyorum ki gidip alıyım :uzgun:

Sen kendin git Al Bebeğim onu beklersen çok bekler sin zaman yarat kız arkadaşınıda al ohhh gezin tozun beraber alışveriş yapın

OP
Şekerpare

Şekerpare

Daimi Üye
Tepki
20.501

Sen kendin git Al Bebeğim onu beklersen çok bekler sin zaman yarat kız arkadaşınıda al ohhh gezin tozun beraber alışveriş yapın

buara dışarıya sadece oğlum için çıkar olduk.evdeki işlerimi bitiremiyormki :sinifsinif: evde işlerim dururken dışarıya çıkasım gelmiyor.arkadaşlarımda sağolsunlar bana geliyorlar öle oturuyoruz işte :sinifsinif:

önceden iş çıkışı şöyle bir çarşıda gezinir eve öle giderdim.Yapacak iş yoktu güç yoktu ... ahhh ahhhhh :ayna:

:kahkaha:

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar