Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için
Giriş yap veya üye ol.
Vogue ve Angelina Jolie muhabbetinden sIkIlanlar icin yeni bir konuyla karsinizdayim; Beymen Club Ilkbahar-Yaz 2010 reklam kampanyasi. Goruntulerde Naz Elmas, Engin Altan Duzyatan {pek kafiyeli bir isim, insanin soyledikce soyleyesi geliyor} ve Hazal Kaya var.
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için
Giriş yap veya üye ol.
Naz Elmas son oynadigi dizi tutmayip yayindan kaldirilinca kendini reklamlara adami$ olmali. Artik her yerde O'nu goruyorum. Hatta az once Naz'in oynadigi yeni bir biskuvi reklami yayinlandi. Simdi de Beymen Club'ta cikti karsima. Sahi neden Naz Elmas'a boyle yuksek bir talep var?
Engin Altan Duzyatan ise Romantik Komedi Tadinda Ask filminin oyuncularindan birisi. {o filmide izlemedim, meraklardayim} Ayni zamanda su an ismini hatirlayamadigim bir dizide de oynuyor. Eli-yuzu duzgun bir gencimiz. Bunun disinda hakkinda pek fikrim yok. Kendisini nasil biliriz?
Hazal Kaya'da Ask-i Memnu'nun yapi$kan a$igi Nihal rolunu oynayan hanim kizimiz. Lafi dolandirmaca yok. Nihal karakteri oldukca itici. Hatta bu karakter sayesinde diziden bile sogudum. Iste bu yuzden Hazal Kaya bana "Behlul kimden mesaj geldi?", "Behlul nerdesin?" ya da "Behlul op beniiii" diye sayiklayan bir Nihal'den baska cagrisim yapmiyor. Keske senaristler cici kiz rolunu boyle repliklerle mahvetmeselerdi....
Konuyu toparliyorum. Iste bu uc oyuncu Beymen Club icin bir araya gelmis. Fikir super! Ama goruntulerde eksik olan bir sey var. Enerji? I$ik? Pozlar? Uyumsuzluk? Adini koyamadim. Ne dersiniz?
Kaynak:Salıncakta İki Kişi