Bi bakın ama :)

IsheNuR

Daimi Üye
Tepki
1.116
selam kızlar we sayın yöneticilerimiz:huhuu: bu siteye ilk üye olduğumda direkt konulara dalmıştım..''ben geldim, yada bende aranıza katıldım'' diye konu açmak aklıma bile gelmemişti..neden mi? sizlerden we bu siteden bu kadar memnun kalacağımı we kalıcı olacağımı düşünmemiştim açıkcası..:ayk: bakıyorum her yeni gelen arkadaşlara hoşgeldinler böyle bi ağırlamalar falan içime dert oldu yaw :cikolata: :zonk:
o yüzden bende diyorum ki selam kızlar ben geldiimmm!!! hala burdayım we inşallah ilerleyen zamanlardada burda olmaya çalışacağım!!! :sirin:
bu arada samimiyetiniz yol göstericiliğiniz we arkadaşlığınız için hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum :huhuu:
:huhuu: SEWİYORUM SİZİ HANIMEFENDİLER :huhuu:

okypete

Daimi Üye
Tepki
19.396
o zaman tekrar hoşgeldin canım diyelim ve seni aramızda görmekten ve tanımaktan da çok mutlu olduğumuzu belirtelim.

gülsemin

Daimi Üye
Tepki
1.282
kız deli aynı mesajı 3 kez yazmışsın aşık mısın nesin :cokkomik: hoşgelmişsin tatlım iyi ki gelmişsin ne güzel etmişsin :hihi: :kahkaha:

OP
IsheNuR

IsheNuR

Daimi Üye
Tepki
1.116
o zaman tekrar hoşgeldin canım diyelim ve seni aramızda görmekten ve tanımaktan da çok mutlu olduğumuzu belirtelim.
teşekkürler okypetem bende sizinle olmaktan we wakit geçirmekten çok mutluyum:huhuu:

hoşgelmiştin
ve hoşgeliyorsun:1:

teşekkürler hülyacım hoşbuldum we bundan sonrda hoş bulacağıma inanıyorum:huhuu:

kız deli aynı mesajı 3 kez yazmışsın aşık mısın nesin :cokkomik: hoşgelmişsin tatlım iyi ki gelmişsin ne güzel etmişsin :hihi: :kahkaha:
canım yanlışlık oldu yaw aşığım aa abilmiyomusun hoşbulmuşum tatlım benim :huhuu:

enise_

Daimi Üye
Tepki
1.923
hoşgeldin güzelim tekrardan
seninle fazla kaynaşmadık biz en yakın zamanda halledelim bunu

Kardelen27

Daimi Üye
Tepki
3.758
22115.gif
:huhuu:

OP
IsheNuR

IsheNuR

Daimi Üye
Tepki
1.116
canim benim hosgeldin iyiki varsin bizde cok seviyoruz seni
teşekkür ederim lilavcım ilginiz alakanız we herşey için -ciko:huhuu:
hoşgeldin güzelim tekrardan
seninle fazla kaynaşmadık biz en yakın zamanda halledelim bunu
hoşbuldum tatlım olabileerr ben her zaman burdayım beklerim sohbete tanışmaya arkadaşlığa:cee
hoşbuldum canım teşekkürler:sirin::panter:

OP
IsheNuR

IsheNuR

Daimi Üye
Tepki
1.116

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar