Bi Öneride Benden

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Tepki
40
Kızlarrr Ben Bu Fırkımı Bı Kac Kez özel Yerlerde Ve Radoyunun Degısık Bölümlerınde Sundum Ama Bı Cvp Gelmedı Yada Beımmı Gözümden Kactı Anlamdım:)yada Daha Sıteyı Nasıl Gezecegımı Ve Kullanacgımı ögrenemedım:(ama Benım önerım Radyomuzla ılgılı.yayın Yaptıgım Zamanlarda Görüyorum Kı üyelerımız Cok Fazla Radyo Dınlemıyorlar Daha Cok Sıteye Gelıp Formlara Göz Atıp Cıkıyorlar Ana Sayfamızdakı Sohbet Panomuzun Cokda Yeterlı Olmadıgını Düsünüyorum Cünkü Bı Form Okurken Ana Sayfa Kapanıyor O Arad Sıze Bırı Bıse Yazmıssa Gerı Basa Dönmenız Gerekıyor Görmek ıcın Yanı Bı Nevı Sankı Msj Lasma Teknıgıne Benzıyor Sohbet Panomuz.ben Dıyorum Kı Radyomuzun Acıldıgı Pencere Bızım ıcın Ayrı Bı Sohbet Paltformu Olarakda Devreye Gırsın Orda Hep Muzık Dınlerız Hemde Sıcak Sohbetler Gerceklestırırız Hayatı Daha Sıcak Ve Hızlı Paylasmak ıcın..sohbet Sayfamız Acıkken ısmımız Orda Kalır Bız Dıger Bı Pencereden Formu Takıp Ederız. Bazen Yayındayken Kızlar Saatlerce Kımse Gelmyıor üyelerden Mısafırlerımzı Var Dısardan Oldukca Yogun Ama Acaba Tek Basımamı Yayın Yapıyorum Kendı Kendımemı Dıyee Düsünüyorum:)kendı Kendımemı Konusup Anons Yapıyorum Dıyee Gülüyorum Halıme:)

Dıkkate Alırsanız önerımı Sevınırım.saygılar

Tepki
8.216
katılıyorum canım guzel bır öneri sunmuşsun hatta sohbet bölümü ayrı ayrı odalarla adlandırılabılır mesela;
genel sohbet
yurt dışındakıler
diyet odası
gebelik odası
aşk ve sevgi üzerine

diyee uyelerımız çoğaldıkça ılgılı alandakı konularla sohbette yazışabıılırler buda benden öneri olsun;)

Admin

Admin
Admin
Tepki
2.450
Merhabalar. Öneriniz için teşekkür ederim. Yalnız bunun için bir IRC sunucusu gerekli. Daha önce kendime ait bir IRC sunucusu vardı. Fakat ilgi isteyen birşey IRC. Başka birisinin sunucusuna da buranın güzide üyelerini emanet edemem doğrusu. Dolayısıyla şimdilik siteden bağımsız bir sohbet alanı oluşturmayı düşünmüyoruz.

İyi paylaşımlar.

Şahmaran.

Admin
Admin
Tepki
50.397
Sevgili Adminimizin gerekli açıklamayı yaptığından dolayı kapatıyorum.Sevgiler!!!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar