Kızlarrr Ben Bu Fırkımı Bı Kac Kez özel Yerlerde Ve Radoyunun Degısık Bölümlerınde Sundum Ama Bı Cvp Gelmedı Yada Beımmı Gözümden Kactı Anlamdımyada Daha Sıteyı Nasıl Gezecegımı Ve Kullanacgımı ögrenemedımama Benım önerım Radyomuzla ılgılı.yayın Yaptıgım Zamanlarda Görüyorum Kı üyelerımız Cok Fazla Radyo Dınlemıyorlar Daha Cok Sıteye Gelıp Formlara Göz Atıp Cıkıyorlar Ana Sayfamızdakı Sohbet Panomuzun Cokda Yeterlı Olmadıgını Düsünüyorum Cünkü Bı Form Okurken Ana Sayfa Kapanıyor O Arad Sıze Bırı Bıse Yazmıssa Gerı Basa Dönmenız Gerekıyor Görmek ıcın Yanı Bı Nevı Sankı Msj Lasma Teknıgıne Benzıyor Sohbet Panomuz.ben Dıyorum Kı Radyomuzun Acıldıgı Pencere Bızım ıcın Ayrı Bı Sohbet Paltformu Olarakda Devreye Gırsın Orda Hep Muzık Dınlerız Hemde Sıcak Sohbetler Gerceklestırırız Hayatı Daha Sıcak Ve Hızlı Paylasmak ıcın..sohbet Sayfamız Acıkken ısmımız Orda Kalır Bız Dıger Bı Pencereden Formu Takıp Ederız. Bazen Yayındayken Kızlar Saatlerce Kımse Gelmyıor üyelerden Mısafırlerımzı Var Dısardan Oldukca Yogun Ama Acaba Tek Basımamı Yayın Yapıyorum Kendı Kendımemı Dıyee Düsünüyorumkendı Kendımemı Konusup Anons Yapıyorum Dıyee Gülüyorum Halıme
Dıkkate Alırsanız önerımı Sevınırım.saygılar
Dıkkate Alırsanız önerımı Sevınırım.saygılar