Biberlerime bakın kızlar:)

sementha

Daimi Üye
Tepki
3.398
balkonumda saksıdaki biberlere bakın kızlar ama zehir mi zehir............

resim

grnt088md9li4.jpg

lilaa

Aktif Üye
Tepki
154
sementha valla süpersin bunu görüntüsü yeter arkadaşım her balkona cıktıgında biberlere bakmak bile yeterli eline saglık artık bizede biber turşusu yaparsın:D:D

Tepki
70
benimde bahçede saksıda biberlerim var bende cekeyim akşm resimlerini ama kaLdıysa tabi her akşam 2 şer 2 şer yiyorum felaket acı ama ben seviyorum miss misss :D:D:D

aynı senin biberlerin gibi sementhacım benim biberlerimde

dilruba

Aktif Üye
Tepki
184
canım biberlerin çok güzel duruyo ama malesef ben biberi sevmiyorum dalında gördüğümde çok hoşuma gidiyo ama yiyemiyorum...veya iştahla yiyen birini izlemek çok hoşuma gidiyo ama ben yemiyorum :)

OP
sementha

sementha

Daimi Üye
Tepki
3.398
canım biberlerin çok güzel duruyo ama malesef ben biberi sevmiyorum dalında gördüğümde çok hoşuma gidiyo ama yiyemiyorum...veya iştahla yiyen birini izlemek çok hoşuma gidiyo ama ben yemiyorum :)

aynen canım yetiştiriyorum ama ben hariç eşim ve oğlşim bile yiyo acı acı bende yiyemiyorum yetiştirip onları izlemek bana yetiyor....

meryema

Yeni Üye
Tepki
10
Kutuda biber yetiştirmek hep hayalimdir.Bizim bahçede de var:)Kendi evim olursa ben de kutuda yetiştireceğim:)

niliş

Aktif Üye
Tepki
78
benimde var saksıda kışın içeriye alıyorum hiç kurumuyor çok acılar minicik benimkiler ama zehir

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar