Bihter veya Behlül olsaydınız yasak aşkı göze alır mıydınız?

Şahmaran.

Admin
Admin
Tepki
50.400
Bihter veya Behlül olsaydınız yasak aşkı göze alır mıydınız?
Milyonların nefeslerini tutarak izlediği son bölümde; yasak aşkları tutkuyla alevlenen Bihter ve Behlül, korkusuzca yangına yürüdü. Peki siz Bihter veya Behlül olsaydınız bu aşkı göze alır mıydınız, neden?

Çikolata

Daimi Üye
Tepki
5.378
adı üstünde aşk aşık olunursa herşey göze alınır ama ben olsaydım zaten aşık olmadığım bir adamla evlenmezdim eşine aşık insan başkasına aşık olamaz zaten

yoruldum71

Daimi Üye
Tepki
3.368
aşık olmadığım adamla evleneceğime
aşık oldugum adamla evlenirim parası olması şartmı
sevgi olsun yeter

berceste

Daimi Üye
Tepki
1.830
ne kadar aşık olsamda eşime bunu yapmazdım çünkü insan sevmıyosa bıle saygı duymalı aşkımı içime gömer küllendırmeye çalışırdım

G

guzelcem

Misafir
:kizdim:ADNAN BEY mükemmel bir eş aslında karısı bunu yapmamalı, hiç birşeyi eksik değil rahat kıçına batıyor. tek sorun yaş farkı sanırım macera arıyorlar ve eksiklerini tamamlıyorlar.... ama çok yanlış ADNAN BEYE yapılmaması gerekiyor...:kizdim:

kSo

Daimi Üye
Tepki
5.908
aşık olmadan evlenmezdim ama zaman bana bunu getirsede yapmazdım yapılmaz günah aşık olursam başkasına eşimdende ayrılırdım

panter

Daimi Üye
Tepki
9.509
1aşık degilsem isterse karun kadar zengin olsun ewlenmem
2mantık dışı ewlılık yapmam
3kocamı asla aldatmam
4behlulede hayır dıyemem ama yha:findik::findik::findik:

kuseyen

Daimi Üye
Tepki
2.715
aslaaaa yapmazdim.yasak ask eden yasayim ki allah bana 1 kez omur vermis neden hayatimi gizlenerek korku icinde gecirimmmmmmmmmmmmm

Tepki
37
hayir esimi aldatmazdim sayet oyle birsey olsa bile yasak ask yasamaktansa bosanmayi tercih ederim en azindan esime olan saygimi kaybetmek istemem...

R

Rosie

Misafir
aşık olmadıgım biriyle kesinlikle evlenmem.ama bir hata yaptım diyelim gerçekten çok aşık olursam göze alırdım:huhuu:

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar