Bikini/Kasık Ağdası

Kristen Stewart

Daimi Üye
Tepki
49.270
Bikini/Kasık Ağdası

Tercih Edilecek Ağda: Hassas bölge olduğundan pudralı ağdaların tercih edilmesinde fayda vardır. Pudralı ağda kullanılmıyorsa ağda öncesi bol pudralama yapılır. İşlem Sırası: Bikini/Kasık bölgesi olarak adlandırdığımız bölge çamaşırın dışında kalan kısımdır. Genital bölgeye kesinlikle sir ağda uygulanmaz. Kasık bölgesi çalışılırken de hassas bölge olduğu göz önüne alınarak küçük parçalar halinde çalışması tavsiye edilir. Antibakteriyal bir jel ile temizlenen bikini/kasık bölgesine kılların çıkış yönüne göre ağda sürülür ve tersi yönde tek hamlede cilde paralel ve cilt alttan gerdirilerek kılların çıkış yönü tersine çekilir. Her ayrılan bölüm aynı şekilde çalışıldıktan sonra ağda kalıntıları çabuk emilebilen bir yağ ile temizlenir ve işlem Allantoin Salatalık Özü gibi cildi yenileyen nemlendiren ve yatıştıran maddeler içeren bir losyon ile tamamlanır.
Tercih Edilen Sistem: Oylumlu ve dar yüzeyler olduğu için bikini/kasık bölgesinde konserve sistem tavsiye edilir.
Tercih edilen Kağıt Boyutu: Ağda kağıdı ile 5- 10 cm boyunda dikine kesilmiş şeritler halinde çalışılması tavsiye edilir.

ALINTIDIR.

BAL PETEKLERİM

Aktif Üye
Tepki
99
arkadaşlar küçük küçük parçalar halinda alındığında daha az acıyor...
sir ağda daha iyi diyorlar ama ben hiç denemedim...

ılık ağdayla alıyorum bazende epilasyon aletiyle...yarı yarıya azaldı tüylerim ve kökleride inceldi...

cesaretiniz varsa kuaföre gidip aldırın..benim gibi utanıyorsanızda cesaret edip kendiniz alın..inanın bir kaç kere aldıktan sonra hem az acıyor hemde eliniz alışıyor..
temizlik gibisi yok :)

R

Rosie

Misafir
sir ağda tavsiye edilmiyor demiş ama kuaförlerde hep sir yapılmıyor mu :acep:

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar