Bilecik'te tren kazası

yasemen81

Daimi Üye
Tepki
939
Bilecik’te iki yolcu treni çarpıştı. Kaza sonrasında açıklama yapan Ulaştırma Bakanlığı, 1 makinistin öldüğünü, 2 personel ve 2 yolcunun yaralandığını açıkladı.

Bilecik'te Vezirhan ile Bayırköy istasyonları arasında iki yolcu treninin kafa kafaya çarpıştı.

Kaza yapan trenin İstanbul-Eskişehir arasında karşılıklı sefer yapan Eskişehir Ekspresi olduğu öğrenildi.

Ulaştırma Bakanlığı, 1 makinistin öldüğünü, 2 personel ve 2 yolcunun yaralandığını açıkladı.

Kazada vagonlarda sıkışan yolcular sağlık ekipleri tarafından kurtarıldı.

KAZANIN SEBEBİ KIRMIZI IŞIK İHLALİ

Her iki trenin de Eskişehir Ekspresi isimli trenler olduğu, Haydarpaşa-Eskişehir seferini yapan trenin kırmızı ışık ihlali yaparak Eskişehir-Haydarpaşa seferini yapan trene çarptığı ve kazaya sebep olduğu belirtildi.

TREN YOLCUSU ANLATTI

Tren yolcularından Serhat Görmüş şunları söyledi: “Eskişehir’den İstanbul’a giderken birden bir gürültü geldi vagonlar geriye doğru kaydı. İnip baktığımızda karşıdan gelen trenin 3 vagonunun raydan çıktığını gördük. Bizim trende 1 vagon raydan çıkmıştı. Ben ortalardaydım bizim vagonda herhangi bir sorun yok ama öndeki vagonlarda ölü olduğunu söylüyorlar.”

tatlıpozan

Daimi Üye
Tepki
3.215
izledim haberlerde çok üzüldüm
Bir kızmızı ışık ihlali yüzünden insanlar yaralanmış hatta makinist ölmüş.
Neden kurallara uymazlar ki çok yazık
Allah ailelerine sabır versin

Şahmaran.

Admin
Admin
Tepki
50.395
Kırmızı ışık ihlali,neden insanlarımız tarfikte bu kadar sabırsızlarki,yazık olan o günahsız canlara oldu..
Allahtan rahmet diliyorum,geride kalanlarada baş sağlığı diliyorum.

berceste

Daimi Üye
Tepki
1.830
Allah rahmet eylesin ailesine sabırlar versın yaralılarada acil şifalar versin rabbim

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar