Bingöl'de 8 polis şehit oldu

elif20

Daimi Üye
Tepki
5.423
fft64_mf1120287.Jpeg

Bingöl'de Çevik Kuvvet aracına yapılan bombalı saldırıda 8 polis şehit oldu, 9 polis yaralandı.

Bingöl -Erzurum Karayolu Karlıova ilçesi Hacılar köyü mevkisinde, çevik kuvvet polis aracının geçişi sırasında, önceden menfeze yerleştirilmiş patlayıcının infilak etmesi sonucu ilk belirlemelere göre 8 polisin şehit olduğu, 9 polisin de yaralandığı öğrenildi.
Karlıova İlçesi’ne dün yapılan KCK operasyonu nedeniyle takviye olarak giden Bingöl Çevik Kuvvet Şube Müdürlüğü’nde görevli polisler, bugün saat 09.30 sıralarında Bingöl ’e dönüş için yola çıktı. Polisleri taşıyan sivil plaka takılı midibüsün, saat 10.15’te Karlıova’ya 25 kilometre uzaklıktaki Hacılar Köyü yakınlarına geldiği sırada, PKK ’lı teröristler daha önceden karayolundaki menfeze yerleştirdikleri patlayıcıyı uzaktan kumandayla infilak ettirdi.

Patlamayla birlikte minibüs havaya uçtu ve içindeki 17 polisten 8’i şehit oldu, 9’u yaralandı. Olayın duyulması üzerine bölgeye çok sayıda polis ve sağlık ekibi sevk edildi. Ambulanslarla Bingöl ’deki hastanelere kaldırılan yaralı polisler için acil kan anonsları yapıldı. Başta polisler olmak üzere çok sayıda kişi kan vermek için hastanelere koştu.

Saldırıyı gerçekleştiren teröristlerin yakalanması için güvenlik güçleri bölgede geniş çaplı operasyon başlattı. (ajanslar)

Şahmaran.

Admin
Admin
Tepki
50.395
:uzgun:Çok üzüldüm yeni haberim oldu..
Şehitlerimize Allah'tan rahmet,geride kalanlarına da sabır diliyorum:mendil:

felisity

Daimi Üye
Tepki
1.778
Allah rahmet eylesin ailelerine sabırlar versin yeter artık yaa hergün kaç can gidiyor bunun bi sonu olmalı şehit haberi duymaya dayanamıyorum, her asker polis denilince dikkatimi habere veriyorum yüreğim ağzıma geliyor,kocamdan ayrı kalmak çok kötü geldi bana psikolojim bozuluyor bu haberleri duyunca ya onada bişey olursa diye düşünüp duruyorum Allahım korusun tüm askerlerimizi polisimizi Allah esirgesin bitsin artık şu terör

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar