Bir Çocuk Sevdim (Startv)

nk83

࿐*⁀➷
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
83.918
spacer.gif

14201573.jpg

Bir aile draması

Kanal D’nin yeni yayın dönemindeki iddialı dizilerinden “Bir Çocuk Sevdim”, önümüzdeki ay seyirciyle buluşacak.

spacer.gif

YAPIMCILIĞINI Erol Avcı’nın, yönetmenliğini Cevdet Mercan’ın üstlendiği “Bir Çocuk Sevdim” dizisinde başrolleri Bülent İnal, Gülcan Arslan, Hakan Kurtaş ve Çetin Tekindor paylaşıyor. Aile içi ilişkileri sorgulatmayı hedefleyen yapım, İstanbul’un orta sınıf mahallelerinden birinde yaşayan Mine ile zengin bir ailenin oğlu olan Sinan arasında filizlenen aşkı ve masal gibi başlayan bu aşkın aileler yüzünden nasıl kâbusa dönüştüğünü anlatıyor. Senaryosunu Gaye Boralıoğlu, Sema Ali Erol, Figen Şakacı, Emine Algan ve Ümit Kıvanç’ın kaleme aldığı dizi, güçlü oyuncu kadrosunun yanı sıra çarpıcı hikâyesi ve güçlü görsel diliyle de yeni sezona damgasını vurmaya aday.
Hürriyet

OP
nk83

nk83

࿐*⁀➷
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
83.918
spacer.gif

14205342.jpg

"Bir çocuk sevdim"

Kanal D’nin, başrollerini Bülent İnal, Gülcan Arslan, Hakan Kurtaş ve Çetin Tekindor’un paylaştıkları ve yeni sezonun en iddialı dizilerinden birisi olan “Bir Çocuk Sevdim” de Eylül’de başlıyor.

spacer.gif

Yapımını TMC’nin, yapımcılığını Erol Avcı’nın üstlendiği, yönetmenliğini Cevdet Mercan’ın yaptığı, senaryosunu Gaye Boralıoğlu, Sema Ali Erol, Figen Şakacı, Emine Algan ve Ümit Kıvanç’ın kaleme aldıkları “Bir Çocuk Sevdim”in hikayesi ise şöyle;

Bir tarafta İstanbul’un orta sınıf mahallelerinden birinde yaşayan bir ailenin küçük kızı Mine... Diğer tarafta zengin bir ailenin tek oğlu, hayatta ne istediyse önüne serilmiş, üniversiteyi bitirmiş, master yapmak üzere yurtdışına gitmeye hazırlanan Sinan… Birbirlerine müthiş bir tutkuyla bağlı bu iki genç, farklı aile yapıları ve sosyal çevrelerine rağmen ilk aşklarını doludizgin yaşamaktadırlar. Hayatın kendilerine oynayacağı oyundan habersiz, hiç ayrılmamak üzere söz verirler birbirlerine, birlikte yaşlanacaklardır. Mine’nin babası Turan (Çetin Tekindor), üç çocuğuna ve karısına olduğu kadar inandığı değerlere de sıkı sıkıya bağlıdır. Gururu, onuru her şeyden önce gelmektedir. İşte bu yüzden, gözü gibi baktığı küçük kızının yaşadıklarıyla dünyası yıkılır. Turan, genç yaşında kendi işinin patronu olmayı başarmış Timur’un (Bülent İnal) otomobil galerisinde servis şefidir. Ne zaman ne yapacağını kimsenin kestiremediği Timur, sadece çalışanlarının değil, tek başına büyüttüğü ve canından çok sevdiği 13 yaşındaki kızının da çekindiği biridir. Tam bir kapalı kutudur. Fakat yıllardır sevip saydığı Turan Usta’sının başına gelenler, Timur’un hayatında da beklenmedik bir kapının aralanmasına yol açacaktır. Mine ve Sinan’ın cesurca yaşadığı masal gibi aşk, onların dışında gelişen, kontrol edemedikleri bir noktaya varınca iki aileyi de altüst eden bir kâbusa dönüşür.
Hürriyet

OP
nk83

nk83

࿐*⁀➷
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
83.918
DetayBuyukResim.ashx

Eylül'de “Bir Çocuk Sevdim”, önyargıların, tabuların, mahalle baskısının, insan hayatını nasıl etkilediğini sorgulayan bir aile draması. Birbirlerine sınırsız, koşulsuz sevgiyle bağlı ailelerde bile, toplumsal kuralların baskısıyla ne kadar acımasız kararlar alınabildiğini gösteren bir yapım. Anne babaların, çocuklarını korumak isterken, onları ne büyük cehenneme ittiklerini, ne vahim sonuçlara yol açabildiklerini anlatan “Bir Çocuk Sevdim”, aile içi ilişkileri bir kez daha sorgulatacak.

Kanal D’nin, başrollerini Bülent İnal, Gülcan Arslan, Hakan Kurtaş ve Çetin Tekindor’un paylaştıkları ve yeni sezonun en iddialı dizilerinden birisi olan “Bir Çocuk Sevdim” Eylül’de başlıyor. Çekimleri, İstanbul’un Kadırga semtinde yapılan dizide; değerlerine bağlı bir ailenin küçük kızının, ilk aşkında yaşadığı büyük hayal kırıklığı ve hayatındaki herkesi karşısında bulursa neler olacağı anlatılıyor. Bülent İnal’ın canlandırdığı “Timur”, Gülcan Arslan’ın canlandırdığı “Mine”, Çetin Tekindor’un canlandırdığı “Turan” ve Hakan Kurtaş’ın canlandırdığı “Sinan” karakterleri ekseninde hikayenin geliştiği ve her türlü aile içi sorunun işlendiği bir aile draması olan “Bir Çocuk Sevdim”, insanların kendisiyle, inançları ve gelenekleriyle hesaplaşmasını da gözler önüne seriyor. Günümüzün aile içi sorunlarına parmak basarak, izleyenleri hayatı sorgulamaya davet eden dizi, güçlü oyuncu kadrosunun yanı sıra, çarpıcı hikayesi, çok boyutlu karakterli ve güçlü görsel diliyle de yeni sezona damgasını vurmaya adan yapımlardan.

Yapımını TMC’nin, yapımcılığını Erol Avcı’nın üstlendiği, yönetmenliğini Cevdet Mercan’ın yaptığı, senaryosunu Gaye Boralıoğlu, Sema Ali Erol, Figen Şakacı, Emine Algan ve Ümit Kıvanç’ın kaleme aldıkları “Bir Çocuk Sevdim”in hikayesi ise şöyle;
Bir tarafta İstanbul’un orta sınıf mahallelerinden birinde yaşayan bir ailenin küçük kızı Mine... Diğer tarafta zengin bir ailenin tek oğlu, hayatta ne istediyse önüne serilmiş, üniversiteyi bitirmiş, master yapmak üzere yurtdışına gitmeye hazırlanan Sinan… Birbirlerine müthiş bir tutkuyla bağlı bu iki genç, farklı aile yapıları ve sosyal çevrelerine rağmen ilk aşklarını doludizgin yaşamaktadırlar. Hayatın kendilerine oynayacağı oyundan habersiz, hiç ayrılmamak üzere söz verirler birbirlerine, birlikte yaşlanacaklardır. Mine’nin babası Turan (Çetin Tekindor), üç çocuğuna ve karısına olduğu kadar inandığı değerlere de sıkı sıkıya bağlıdır. Gururu, onuru her şeyden önce gelmektedir. İşte bu yüzden, gözü gibi baktığı küçük kızının yaşadıklarıyla dünyası yıkılır. Turan, genç yaşında kendi işinin patronu olmayı başarmış Timur’un (Bülent İnal) otomobil galerisinde servis şefidir. Ne zaman ne yapacağını kimsenin kestiremediği Timur, sadece çalışanlarının değil, tek başına büyüttüğü ve canından çok sevdiği 13 yaşındaki kızının da çekindiği biridir. Tam bir kapalı kutudur. Fakat yıllardır sevip saydığı Turan Usta’sının başına gelenler, Timur’un hayatında da beklenmedik bir kapının aralanmasına yol açacaktır. Mine ve Sinan’ın cesurca yaşadığı masal gibi aşk, onların dışında gelişen, kontrol edemedikleri bir noktaya varınca iki aileyi de altüst eden bir kâbusa dönüşür

Kanald

OP
nk83

nk83

࿐*⁀➷
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
83.918
44902_bir-cocuk-sevdim.jpg

Bir Çocuk Sevdim

Tarih: 2011-09-09 TV : KANAL D Saat: 20:00 Tür:Yerli Dizi

Kanal D’de bugün, yepyeni, muhteşem bir dizi daha başlıyor!
“Bir Çocuk Sevdim”
Kanal D’de bugün (09 Eylül Cuma) “Bir Çocuk Sevdim” adlı, yepyeni, muhteşem bir dizi daha başlıyor.
Başrollerini; Bülent İnal, Gülcan Arslan, Hakan Kurtaş ve Çetin Tekindor’un paylaştıkları “Bir Çocuk Sevdim”; tabuların, mahalle baskısının, insan hayatını nasıl darmadağın edebildiğini gözler önüne sererken, aile içi ilişkileri de bir kez daha sorgulatacak.
Senaryosunu Gaye Boralıoğlu, Sema Ali Erol, Figen Şakacı, Emine Algan ve Ümit Kıvanç’ın kaleme aldıkları, yapımını TMC Film’in, yapımcılığını Erol Avcı’nın üstlendiği dizinin ilk bölümünün konusu şöyle;
Mine (Gülcan Arslan), geleneksel değerlerine bağlı orta sınıf bir ailenin, lise son sınıfta okuyan küçük kızıdır. Derslerinde başarılı, idealleri olan ve hayallerinin peşinden giderken hayatı ıskalamayan biridir. Zengin bir ailenin tek çocuğu Sinan’la (Hakan Kurtaş) olan ilk aşkını doludizgin yaşamaktadır. Tabii ki ailesinden gizlice…Üniversiteyi yeni bitiren Sinan, yurtdışında master yapmaya hazırlanmaktadır. Mine’yle ortak hayalleri vardır.
Mine’nin babası Turan (Çetin Tekindor), genç yaşta kendi işinin patronu olmayı becermiş Timur’un (Bülent İnal) oto galerisinde servis şefidir. Büyük kızı Emine (Onuryay Evrentan), oğlu Erdal (İnan Ulaş Torun) ve karısı Esmahan’la (Şefika Ümit Tolun) mütevazı bir hayat sürmektedir. Turan için gururu ve onuru her şeyden önce gelmektedir. Küçük kızı hakkında kulağına gelen dedikodular Turan’ı çileden çıkarmaya yeter. Fakat iş sadece dedikoduyla kalmayacaktır. Turan’ın aklından bile geçiremeyeceği bir gerçek, aileye bomba gibi düşer ve herkesi sarsacak olaylara sebep olur.
Ne zaman ne yapacağını kimsenin kestiremediği tekinsiz bir adam olan Timur, etrafındaki herkesin çekindiği biridir. Tek başına büyüttüğü ve canı gibi baktığı 13 yaşındaki kızının bile. Hayatta güvendiği çok az insan vardır ve Turan Usta onlardan biridir. Turan’ın büyük kızı Emine, kardeşinin aksine tipik bir ev kızıdır. Tek hayali, onu sevip sayacak, mümkünse yakışıklı biriyle mutlu bir yuva kurmaktır. Aklında bir aday vardır. Fakat olaylar hiç de beklediği gibi gelişmeyecektir…

OP
nk83

nk83

࿐*⁀➷
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
83.918
44988_bir-cocuk-sevdim.jpg

Bir Çocuk Sevdim

Tarih: 2011-09-16 TV : KANAL D Saat: 20:00 Tür:Yerli Dizi

Mine, Sinan’a ulaşmak için çırpınıyor
Kanal D’nin başrollerini Bülent İnal, Gülcan Arslan, Hakan Kurtaş ve Çetin Tekindor’un paylaştıkları, ilk bölümü geçtiğimiz hafta ekrana gelen ve izleyicilerden tam not alan yeni dizisi “Bir Çocuk Sevdim” bu akşam, heyecan ve duygu yüklü 2. ve yeni bölümü ile ekrana geliyor.
Mine odaya kapatılmıştır. Sinan’a ulaşmak, ona her şeyi anlatmak için çırpınır. Ablasından yardım ister ama, kardeşini hem kıskanan hem de korumaya çalışan Emine’yi ikna etmek kolay değildir. Aile perişan haldedir. Mine’yi hamile bırakan gencin peşine düşerler. Turan’ın amacı, dedikodular yayılmadan bu meseleyi halletmektir. Fakat işler hiç de umduğu gibi gitmez. Çaresizlik, herkesi birden felakete götürmek üzeredir. Turan, yerlere serilen onurunu kurtarmak için kızına kıyabilecek midir? Yüreği, bunca ağır yüke dayanabilecek midir?
Öte yandan sevgilisinin kırılıp küstüğünü düşünen Sinan da, af dilemek için Mine’yi aramaktadır. Olup bitenlerden habersiz, Mine’yi bulmaya çalışırken bambaşka bir haberle sarsılacaktır. Bu arada Timur, sevip saydığı Turan Usta’nın büyük bir dertle boğuştuğunu fark eder ve ona yardım etmek ister.

OP
nk83

nk83

࿐*⁀➷
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
83.918
45120_bir-cocuk-sevdim.jpg

Bir Çocuk Sevdim

Tarih: 2011-09-23 TV : KANAL D Saat: 20:00 Tür:Yerli Dizi

Mine tutunacak bir dal arıyor
Kanal D’nin başrollerini Bülent İnal, Gülcan Arslan, Hakan Kurtaş ve Çetin Tekindor’un paylaştıkları sevilen dizisi “Bir Çocuk Sevdim” bu akşam da heyecan ve duygu yüklü bir bölüm ile ekrana geliyor. Dizinin bu bölümünde; herkesin üstüne geldiği Mine, tutunacak bir dal arıyor.
Mine, havaalanında Sinan’a ulaşmak isterken bir sürprizle karşılaşır. Fakat bu pek de hoş bir sürpriz değildir ve duyacakları, onu olmadık şeyler yapmaya iter.
Evde ise Mine’nin kaçtığı çok geçmeden anlaşılır. Herkes birbirini suçlar. Gerilen sinirler, aile içinde patlamalara sebep olur. Mine’nin başına gelenler mahallede çabuk yayılır. Mine’nin günlerdir okula gitmeyişi durumu daha da zorlaştırmaktadır.
Kimse duymadan meseleye bir çözüm arayan Turan için, artık ipin ucu kaçar. Bu defa hiç istemediği yollara sapmak zorunda kalır. Fakat artık çok geçtir. Ailenin önünde tek bir seçenek kalmıştır. Canları yansa da hüküm verilir.
Herkes birden üstüne gelirken Mine, tutunacak bir dal aramaktadır. Aklından geçeni yapması kolay değildir. Teyzesinden yardım ister.
Öte yandan Timur, hiç beklemediği bir taraftan, kendini meselenin içinde bulur. Ve inisiyatif kullanmaktan çekinmez.

elif20

Daimi Üye
Tepki
5.423
off umarım iyi bişeyler olur çünkü içim daralmaya başladı artık :1:

elif20

Daimi Üye
Tepki
5.423
105.jpg

Bir Çocuk Sevdim

Tarih: 2011-09-30 TV: KANAL D Saat: 20:00 Tür: Yerli Dizi

4.bölüm resimleri

110.jpg

Mine Timur'un aklına düştü bir kere. Onu düşünmekten kendini alamıyor.

104.jpg

Merve, Timur'u iyiden iyiye zorlamaya başlıyor. Her ne kadar iyi bir baba-kız ilişkisi sergileseler de, bir yerlerde eksiklikler var. Merve, bu eksiklikleri içinde yaşıyor ve artık yavaş yavaş su yüzüne çıkartıyor.

106.jpg

Turan, nerede yanlış yaptığını düşünmeye başlıyor

108.jpg

Timur, Turan'ı güzel günler göreceklerine ikna etmeye çalışıyor. Her ne yapmış olursa olsun, Mine'nin çok değerli olduğunu düşünüyor.

109.jpg

Turan, Mine'nin kendilerini zor duruma düşürmesine rağmen, poliklinikten kaçarak sadece kendini düşünmesini hazmedemiyor ve Mine'yi evden kovuyor.

105.jpg

Turan için artık sadece Emine ve Erdal var. Ona göre Mine, bu ailede olmayı haketmiyor.

102.jpg

Turan tarafından evden kovulan Mine, acaba evi terkedecek mi?

107.jpg

Sinan, yamaç paraşütü yaparken bir kaza geçiriyor. Aile şokta!

101.jpg

Mine, olanları içine sindiremezken, Sinan'la anılarını unutamıyor.

4.Bölüm Fragmanı

pervin86

Daimi Üye
Tepki
1.104
minenin ablasına gıcık oldum hangi abla öyle yaparkı daha doğrusu gerçekte yapan varmıdır evde kalmış kıs kurusu gibi davranıyor

OP
nk83

nk83

࿐*⁀➷
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
83.918
cocuk154_1027_154.jpg

trans.gif

Bir Çocuk Sevdim

trans.gif

Türü: Yerli Dizi
Tarih-Saat: 30.09.2011 20:00

trans.gif

Kanal D’nin başrollerini Bülent İnal, Gülcan Arslan,Hakan Kurtaş ve Çetin Tekindor’un paylaştıkları sevilen dizisi “Bir Çocuk Sevdim” bu akşam da heyecan ve duygu yüklü bir bölüm ile ekrana geliyor. Dizinin bu bölümünde; Timur, Turan’a onu afallatan bir teklifte bulunuyor. Mine hastaneden kaçıp kendini sokağa atar, fakat nereye gideceğini bilemez. Turan, Esmahan ve Emine peşine düşerler ama nafile. Kızlarının kürtajdan korkup kaçması, Turan’la Esmahan arasında tartışmaya yol açar. Ne yaptıklarını sorgulamaya başlarlar. Öte yandan Sinan’ı Amerika’ya gönderip bu işten yırttıklarını düşünen ailesi, korkunç bir haberle sarsılacaktır. Timur’dan beklediği yardımı göremeyen Mine, tükenmiş, çaresiz haldedir. Bu arada Timur’un evinde ne için olduğu belirsiz bir hazırlık vardır. Kızı Merve, babasını sıkıştırsa da sebebini öğrenemez ve kendince tahminler yürütür. Mine’nin hamileliği okulda gittikçe yayılırken, müdür aileyi tekrar çağırır. Bu defa doktor raporu ister. Yalan söylemiş oldukları için zaten kendini çok kötü hisseden Turan iyice köşeye sıkışmış durumdadır. Ve onu bu büyük meseleden kurtaracak olan teklif, ummadığı bir yerden gelecektir.

OP
nk83

nk83

࿐*⁀➷
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
83.918
cocuk154_1027_154.jpg

trans.gif

Bir Çocuk Sevdim

Türü: Yerli Dizi
Tarih-Saat: 07.10.2011 20:00

trans.gif

Kanal D’nin başrollerini Bülent İnal, Gülcan Arslan, Hakan Kurtaş ve Çetin Tekindor’un paylaştıkları sevilen dizisi “Bir Çocuk Sevdim” bu akşam da heyecan ve duygu yüklü bir bölüm ile ekrana geliyor. Dizinin bu bölümünde; Timur’un teklifi karşısında afallayan Turan’ın nasıl bir tepki vereceği ve ne yapacağı sorusu yanıt buluyor. Turan duyduğuna inanamaz. Timur’un Mine’yi istemesiyle afallamıştır. Vereceği tepki, sadece Timur’u değil, bütün aileyi hem şaşırtacak hem harekete geçirecektir. Teyzesinin yanında kalan Mine henüz, bebeği doğurup doğurmamaya karar vermemiştir. Babasıyla konuşmak ister. Fakat Turan’ın inadını kırmak kolay değildir. Okulda disiplin kurulu toplanacaktır. Ve Mine’yi çağırırlar. Timur’un teklifi evde de duyulur. Herkesin tepkisi aynı değildir ama Timur aklına koyduğunu yapmaya kararlıdır. Mine’ye yönelik her hamlesini hesaplayarak yapar. Bu arada onları yanyana görecek olan biri vardır. Mahallede dedikodular yayıldıkça Funda’nın annesinin kulağına kadar gider ve bu durum Erdal’ı zor durumda bırakır. Timur, ustasına kendini anlatmanın bir yolunu bulacak mıdır?

H

Hera

Misafir
Çok severek takip ettiğim 2 ci dizi bu Muhteşem Yüzyıldan sonra severek izliyorum merakla bu gece bekliyorum Ahh o Ablayada nasıl sinir oluyorum nasıl bir Kardeştir hangi hislerle bunları yapar çözmek zor yalnız Şu var ki Zararı Kendine Veriyor kardeşine her yaptığı kötülük kendine yapmış olduğu kötülük olarak Bumerank gibi geri dönüyor Hırsı İhtirası Onu ele geçirdi ve kendini yakıyor..

gülsemin

Daimi Üye
Tepki
1.284
Asude'yi mi yazsam diziyi mi izlesem dedim kaldım arada :uzgun: Ama çözümü buldum sonra. Alıcam elime kağıdı kalemi geçicen tv başına hem izlicem hem yazıcam :hihi: Yani Asude'de "Bir Çocuk Sevdim" kokan bir bölümümüz olabilir :cokkomik:

OP
nk83

nk83

࿐*⁀➷
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
83.918
Asude'yi mi yazsam diziyi mi izlesem dedim kaldım arada :uzgun: Ama çözümü buldum sonra. Alıcam elime kağıdı kalemi geçicen tv başına hem izlicem hem yazıcam :hihi: Yani Asude'de "Bir Çocuk Sevdim" kokan bir bölümümüz olabilir :cokkomik:

Kız yapma sonra tv haberlerinde okumayalım "Asude çalıntı mı?" diye :kptmya:

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar