Bir erkekten ne zaman soğursunuz?

Arina

Daimi Üye
Tepki
50.486
Aşık olduğumuz, beğendiğimiz adam bazen öyle bir şey yapar ki bütün heyecanımız söner, bazen de gözümüzde bir pul kadar değersiz hale bile gelebilir! Siz de bizimle bu hareket ya da davranışları paylaşmaya ne dersiniz? Fikirlerimizi söyleyelim

OP
Arina

Arina

Daimi Üye
Tepki
50.486
Kendinden başka kimseye saygı duymayan, kaba, pis, ter kokan tiplerden uzaklaşırım. He birde beyaz çorap giyiyorsa vay haline :sinifsinif:

maviboncuk

Daimi Üye
Tepki
16.859
kendi ailesi benden önce gelirse...bana kaba ve hele de emrivaki davranırsa....ufak tefek şeylerde bile beni kısatlamaya çalışırsa ondan direk nefret edebilirim:ilknur:

Kendinden başka kimseye saygı duymayan, kaba, pis, ter kokan tiplerden uzaklaşırım. He birde beyaz çorap giyiyorsa vay haline :sinifsinif:

aynen beyaz çorba giyen erkekleri hiç sevmem...ço konuşsn boş konuşan kaba pis düzensiz...ailesi bende önce gelmesi saygı duymuyosa herşeyi engellerse

Kristen Stewart

Daimi Üye
Tepki
49.274
Sevdiğim adam gidipte yerine,kaba,ilgisiz,düşüncesiz,aşırı kıskanç,dediğim dedik,benim dediğim olacak diyen biri gelirse soğurum.:sinifsinif:

P

pure life

Misafir
sevdiğim adam olmktn çıkarsa..artık onun için fedakrlık yapmamı sağlyn bütüüüüüün her şeyi ortdn kaldırırsa..vee artık beni sevmezse ya da sevgisni göstermezse....

sunay

Daimi Üye
Tepki
2.121
evine bakmayan anlayışsız ne konuştuğunu bilmiyen sorumsuz ailesine ilgisiz ya bu birazı daha çok yazarımda soğumaya neden yeterli bunlar ben birinden soğudum onun yüzünden o milletin hepsine gıcığım iyisi yok iyi olanlarıda RABBİM eşlerine bağışlasın

G

guzelcem

Misafir
Sevgilisi olmak yerine annesi olmak onlarda heyecan değil sadece minnet uyandırır.
İlgilenmeliyiz ama dozunu kaçırmadan... Bir de hep bulunmaz hint kumaşı gibi davranıp, kaybedilmekten korkulan olduğunu hissettirmek erkeğin kendini hakikaten fasülye sanmasına neden olur...Gitmek istediğinde dur denilmeyeceğini ve gerektiğinde terkedileceğini bilmesinde fayda vardır.çok sevdiğini belli etmemek gerek... daha fazla emek vermemek gerek... yoksa bir gün senin beni sevdiğin kadar seni sevemiyorum derken ; içi acımadan gider..Biri yalan söyleyince ister istemez soğuyorum.
Fakat yalanın nedeni de önemli. İnsan kimi zaman çok sevdiğini kaybetmemek için de söylüyor.
Önce dinlemek lazım yine de her halükarda hiç hazetmem soğutma ihtimali yüksek.dilbilgisi bozuk ne konuştuğunu bilmeyen, kelimeleri eksik ve yanlış söylemekler kalmayıp onları söylenişleri ile yazıda dile getiren kimseler,Ben birazdan geliyom...vs. Sus daha iyi sus ...!:alsana:-kizgindaha neler neler varda yazmaya kalksam almıycak satırlar:(

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar