Bir Gecede Ne Hale Geldi

єℓєησяα

Daimi Üye
Tepki
945
1.jpg

Gail Porter, iki yıl öncesine kadar İngiltere'nın en gözde televizyon sunucularından biriydi. Sunuculuk konusundaki başarısının yanısıra, güzelliğiyle de dikkat çekiyordu.

2.jpg

Ancak bir gecede bu hale geldi. Hiçbir tedavi işe yaramadı, işini kaybetti.

3.jpg

Oysa bu hale gelmesinden çok kısa süre önce FHM dergisi, Parlamentosu'nın binasına ışık projeksiyonu yaptığında Gail Porter'ın dev çıplak vücudunu kullanmıştı.

4.jpg

Ancak ne olduysa 2 yıl önce oldu. Gail Porter, 2005'in sonbaharında bir gecede tüm saçını kaybetti.

5.jpg

Doktorlar "strese bağlı alopecia hastalığı" teşhisi koydular. Ancak o bu teşhise "Eğer stres insana bunu yapsaydı, Londra'daki insanların yüzde 80'i tamamen kel olmalıydı" diye itiraz ediyor.

6.jpg

O geceden sonra televizyon ekrenlarına çıkmayan Gail Porter "Benden peruk takmamı istediler ama ben buna dayanamıyorum" diyor.

7.jpg

Bir anda ekranlardan da kaybolan Gail Porter, gördüğü tüm tedavilere rağmen eski saçlarına hala kavuşamadı.

8.jpg

9.jpg

bitter_im

Kılıç Arslan
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
59.057
:sok:sok:sok gerçekmi yaaa bu cok ilginc gercekten :bayil:

elis

Daimi Üye
Tepki
4.883
evet simdi hatirladim,daha onceden biliyodum bunu,,,
ama bencede stresten olamaz,yoksa sacli insan cok az olurdu heralde,ama cok ilginc helede bi gecede olmasi,,,

ece21

Aktif Üye
Tepki
216
:dertli:ilginç ve çok kötü bir durum bu ya:((( bir o kadar da üzücü AYYY ALLAH KİMSEYE GÖSTERMESİN:(:dertli:

SILA

Daimi Üye
Tepki
3.185
çok üzücü bir durum acaba neden saç ektirmiyor :lilav::lilav::lilav:

Lilav

Daimi Üye
Tepki
21.987
cok aci bencede sadece stres degildir neden herkesin az cok stresi var:uzgun:

Debby

Daimi Üye
Tepki
1.045
Gerçekten çok ilginç.. Sabah uyanıp da kendini o halde gördüğünde neler hissetti kimbilir.. Ya da belkide o sürece canlı canlı tanıklık etti.. Her ne olursa olsun Rabbim kimseye göstermesin böylesini :sinifsinif:

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar