Bir haftalık bebeği sokağa bıraktılar

ilk_nur

Daimi Üye
Tepki
37.064
Bir haftalık bebeği sokağa bıraktılar

İki kişinin bıraktığı görüldü

569731_detay.jpg

Küçükçekmece'de cami avlusunda terk edilmiş halde bebek bulundu. Bir haftalık olduğu tahmin edilen kız bebeği caminin karşısındaki fırın çalışanları bularak polise teslim etti.
Olay saat 04.00 sıralarında Küçükçekmece'de meydana geldi. Edinilen bilgiye göre Yeşilova Mahallesi'nde bulunan Mehdiye Camii'nin avlusuna, kimliği belirsiz biri bayan iki kişi tarafından henüz 1 haftalık olduğu tahmin edilen bebek bırakıldı.
Caminin karşısındaki fırın çalışanları tarafından fark edilen şahıslar olay yerinden hızla uzaklaştı. Cami avlusunda kaderine terk edilen minik bebek ise fırın çalışanları tarafından bulundu. Çalışanlar, fırına getirdikleri ve üşüdüğü gözlenen bebeği ekmek teknesinin üzerinde ısıtmaya çalıştılar.
Talihsiz bebek olay yerine gelen polis ekipleri tarafından alınarak, yapılan işlemlerin ardından polis merkezine götürüldü.
Bebeği bulan fırın çalışanlarından Neşat Duran, "Ben dükkanın dışında oturuyordum. Ellerinde çantayla biri kadın iki kişinin camiye girdiğini gördüm. Önce şüphelenmedim ama şahıslar camiden elleri boş çıkınca hemen peşlerinden gittim. Ancak karanlıkta kendilerini kaybettirdiler. Camiye girip baktığımızda ise avluda bir bankın üzerinde yatan bebeği gördük" dedi.
Bebeği bırakan şahısları insafsızlıkla suçlayan fırın sahibi Dursun Aslan, "Birçok kişi sırf bebekleri olmuyor diye binlerce lirayı hastanelere döküyor. Bunlar ise nurtopu gibi çocuklarını sokağa atıyorlar. Bunun adı insafsızlık" diye konuştu.
Yaklaşık bir haftalık ve kız olduğu öğrenilen bebek yapılan işlemlerin ardından,Çocuk Polisi Şube Müdürlüğü ekiplerine teslim edildi.

sadiye

Admin
Admin
Tepki
56.317
Böyle cami avlusuna biraklmak ne oluyor, yetkili yerlere biraksinlar. Yazik yavruya.

OP
ilk_nur

ilk_nur

Daimi Üye
Tepki
37.064
yani ya orda biri görmese açlıktan ölür bebek ne düşüncesizlik....insan nasıl kıyabilir buna bi köpek bileyavrusunu yanından ayırmazken...:mendil:

elis

Daimi Üye
Tepki
4.883
ALLAHIM yaa,,boyle birini gorsem varyaa,kimse elimden alamaz,,,terbiyesizler,,yaparken akliniz nerdeydi,,,dogunca birakin sokaga,,,,,ne olursa olsun,evladina bakacaksin,,,iste dogurmakla analik olmuyo,,,

Arina

Daimi Üye
Tepki
50.485
Ay yavrum ya nasıl kıymışlar.:mendil: Vizdansızlar -kizgin-kizgin

Lilav

Daimi Üye
Tepki
21.987
bakamicaksiniz neden doguruyorsunuz neden sahip cikmiyorsunuz uckurunuza-kizgin:alsana:

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar