tatlıpozan
Daimi Üye
Sevgili günlük, bu hafta çok yoruldum. Sana yazmaya bile ancak fırsat bulabildim inan, bana darılmadın değil mi?
Ev çok yoğundu, gelenin gidenin ardı arkası kesilmedi. Herkes beni sevmek istedi, ama ben hiçbirinden hoşlanmadığım için köşe bucak kaçmayı tercih ettim. Yeri geldi hırrr yaptım, yeri geldi tırmaladım, yeri geldi balkona kaçtım... Bir kere bütün bunlar beni zaten çok yordu, sonrasında bir de her gelenin ayakkabısını koklama ve başında nöbet tutma işi var ki, o beni bitirdi be kardeşim!
Ayakkabıların başına bir iş gelmesin diye bekliyorum, bir de aleme madara oluyorum hayret birşey. Fotoğraflarımı çekip arşiv yapmalar, bakıp kahkahalar atmalar neler neler...
Giderken sıcacık ayakkabı giyiyorsunuz daha ne istiyorsunuz anlamadım...
Bu insanlık alemi çok garip değil mi günlük? İçlerinden bir tek annem Lale'yi seviyorum. Kocasından pek hoşlanmam ama iş kulağını yalamaya gelince herşey değişir. Akşamları eve geldiğinde mutlaka kulaklarını koklamam ve yalamam lazım... Bu da benim zevkim arkadaş, karışmasınlar değil mi?
Yoruldum dedim ya, off işim bitmiyor ki... Dinlenmek istedim ona bile vakit yok. Annem resim yapacakmış, mecburen kapısının önünde uyudum. Pek rahat değildi ama idare ettik işte. Masaya çıkayım dedim, ayaklarımı palete sokup boya yapıyormuşum diye izin vermedi. Arada gıcık olsamda annemi seviyorum, mırrrrr tırrrrr...
Alıntıdır