Bir Kelebek Hikayesi

palmiye

Daimi Üye
Tepki
498
ADAM KOZADAKİ KELEBEGİ KÜÇÜK DELİKTEN ÇIKMAYA ÇALIŞAN KELEBEGE YARDIM ETMEK İÇİN KOZANIN KESİP DELİĞİ BÜYÜTÜR.KELEBEK DELİKTEN ÇIKTI,AMA KANATLARI BURUŞUKTU,UÇAMADIII.ADAM KELEBEGİ İZLEMEYE DEVAM ETİİ.KELEBEK UÇMAYI HİÇ BAŞARAMADI.ADAM KELEBEGİN O KÜÇÜK DELİKTEN ÇIKMAK İÇİN VERDİGİ MÜCADELENİN GEREKLİ OLDUGUNUN İŞTE OZAMAN ANLADI.TAABİYAT HAYAT SIVISININ KELEBEGİNİN BEDENİNE KANATLARINA AKMASI İÇİN KOZADAN GELECEGİNİ BİLİYORDDU..KISSADAN HİİSE:GÜÇ İSTEDİM,ALLAHN BENİ ĞÜÇLÜ YAPMAK İÇİN ZORLUKLAR ÇIKARDI KARŞIMA.BİGELİK İSTEDİM:ALLAH BANA ÇÖZMEK İÇİN SORUNLAR VERDİ. ZENGİNLİK İSTEDİM BANA ÇALIŞMAK İÇİN BEYİN AKIL VERDİ::İSTEDİĞİM HİÇBİRŞEYİ ELDE EDEMEDİM AMA:İHTİYACIM OLAN HERŞEYE KAVUŞTUUMM..:cak::cak:

munise

Daimi Üye
Tepki
365
Hayatımızın her döneminde yaşadığımız sorunlarla kendimiz mücadele etmeliyiz,hata bile yapsak bize tecrübe olarak geri dönecektir.Çok güzel bir yazıydı bu aralar tamda bazı şeylerin bittiğini hissettiğim anda bu yazıyı okudum iyi geldi teşekkürler palmiye' cim bu paylaşımın için.

OP
palmiye

palmiye

Daimi Üye
Tepki
498
Hayatımızın her döneminde yaşadığımız sorunlarla kendimiz mücadele etmeliyiz,hata bile yapsak bize tecrübe olarak geri dönecektir.Çok güzel bir yazıydı bu aralar tamda bazı şeylerin bittiğini hissettiğim anda bu yazıyı okudum iyi geldi teşekkürler palmiye' cim bu paylaşımın için.

ççok sevindiim munisem..şükürr sizlerde varsınızzz

tatlıpozan

Daimi Üye
Tepki
3.215
Hayatımda eksik olan yanlar var mutlaka mesela büyürken babam yoktu yanımda uzaktaydı hep.
Ama o kadar çok güzelliklere sahibim ki ben de şükrediyorum..
Mücadele etmeden bir çok şey kazandım hepsi de allahın lütfu.
Anne olmak başıma gelen en güzel şey..
Ama mücadele edip de elde edemdiğim hiç olmadı. Şükürler olsun.
Paylaşımın için teşekkürler arkadaşım.

OP
palmiye

palmiye

Daimi Üye
Tepki
498
Hayatımda eksik olan yanlar var mutlaka mesela büyürken babam yoktu yanımda uzaktaydı hep.
Ama o kadar çok güzelliklere sahibim ki ben de şükrediyorum..
Mücadele etmeden bir çok şey kazandım hepsi de allahın lütfu.
Anne olmak başıma gelen en güzel şey..
Ama mücadele edip de elde edemdiğim hiç olmadı. Şükürler olsun.
Paylaşımın için teşekkürler arkadaşım.

SENDE CANIMMMM.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar